Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Medaliată cu bronz la CE 2010, Talida Tolnai ar fi ajuns o simplă ”vânzătoare în Zalău”

Medaliată cu bronz la CE 2010, Talida Tolnai ar fi ajuns o simplă ”vânzătoare în Zalău”

Handbal

Comentarii

Talida Tolnai, medaliată cu aur la Campionatul European de Handbal, din 2010, ar fi ajuns o simplă vânzătoare într-un magazin din Zalăru - oraşul natal.

Tolnai a făcut parte dintr-o generaţie foarte bună a handbalului românesc şi a reuşit să câştige cu naţionala României medalia de bronz la Campionatul European din 2010, unde a avut evoluţii senzaţionale. De asemenea, a câştigat cinci de titluri de campioană în România şi a pus umărul la primul campionat reuşit de CSM Bucureşti. A reuşit să-şi treacă în palmares şi Cupa Turciei şi este şi campioană mondială şi europeană de tineret.

Ajunsă la 39 de ani, Talid Tolnai a preferat să se retragă în oraşul natal. Însă aici ar fi ajuns o simplă vânzătoare într-un magazin, scriu cei de la Ziarul de Zalău.

Talida Tolnai şi-a încheiat activitatea în 2015, la CSM Bucureşti, după ce a pus umărul la primul titlu din cele patru câştigate de clubul Primăriei. Ea a fost înger păzitor pentru România la multe competiţii, inclusiv la Campionatul European din 2010, unde a câştigat medalia de bronz.



”O fostă medaliată cu bronz la Campionatul European de Handbal din 2010 a ajuns vânzătoare în Zalău. Încă de la început vreau să clarificăm un lucru. Nu suntem împotriva unei persoane care munceşte indiferent de felul muncii sau unde îşi desfăşoară activitatea zilnică. Fiind vorba de o sportivă foarte valoroasă pe care a dat-o Sălajul, nu putem trece cu vederea acest lucru.

Fosta handbalistă Talida Tolnai lucrează de câteva săptămâni la o firmă care se ocupă cu cadouri personalizate. Într-un fel, fiecare om de pe acest pământ trebuie să căştige o bucată de pâine, dar totuşi nu ne explicăm cum a decăzut aşa mult valoroasa sportivă”,
a notează cei de la Ziarul de Zalău.
 

Afla mai multe despre: talida tolnaihandbalzalau 

viewscnt
Articole similare