Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Medalie de aur pentru Andreea Chiţu la judo. Este prima pentru ea după patru ani

Medalie de aur pentru Andreea Chiţu la judo. Este prima pentru ea după patru ani

Alte sporturi

Comentarii

Judoka Andreea Chiţu a câştigat medalia de aur a categoriei 52 de kilograme, la Grand Prix din Antalya. Pentru sportiva tricoloră este prima medalie de aur în circuit din 2015 încoace.

Judoka Andreea Chiţu, medalie de aur la Grand Prix din Antalya, prima după patru ani în circuit
Judoka Andreea Chiţu a câştigat medalia de aur a categoriei 52 de kilograme, la Grand Prix din Antalya. Pentru sportiva tricoloră este prima medalie de aur în circuit în ultimii patru ani.

Dublă vicecampioană mondială a categoriei, Andreea Chiţu a marcat o revenire puternică în circuit cu medalia de aur din Antalya, în anul preolimpic.

Chiţu a debutat cu tur liber în grupa D, după care a trecut de sportivele Katinka Szabo (Ungaria), Iulia Kazarina (Rusia), intrând în semifinale. În penultimul act a învins-o pe Sarah Menezes (Brazilia), iar medalia de aur a cucerit-o după lupta cu campioana mondială Urantsetseg Munkhbat (Mongolia).

Andreea Chiţu a fost felicitată şi de COSR, într-un mesaj pe pagina oficială a forului: ” Back in business! Judoka Andreea Chiţu a câştigat aurul la Grand Prix-ul din Antalya. E primul succes pentru ea în circuitul mondial dupa 2015! Felicitări, Andreea! Felicitări antrenorilor! Succes mai departe în calificarea olimpică”.

Chiţu e dublă vocecampioană mondială la judo şi de patru ori medaliată la Campionatele Europene, are un aur, un argint şi două de bronz. 

Afla mai multe despre: judoandreea chitu 

viewscnt
Articole similare