Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Media salarială de la Botoşani? Marius Croitoru, răspuns epic: „Dacă află rivalele îşi bagă unghia în gât!”

Media salarială de la Botoşani? Marius Croitoru, răspuns epic: „Dacă află rivalele îşi bagă unghia în gât!”

Superliga

Comentarii

Botoşani a pierdut ultimul meci din campionat cu Sepsi, scor 0-1

FC Botoşani a încheiat actualul sezon din Liga I pe locul 6 în clasament, cu 31 de puncte.

La finalul partidei, Marius Croitoru, tehnicianul care a dus-o şi anul acesta pe Botoşani în play-off a vorbit despre meciul de azi de la Sf. Gheorghe.

„Sentimentul de ciudă că am luat bătaie există. Sunt mândru de tot ce au realizat băieţii. Au încheiat încă un an cu mine antrenor în primele şase ale campionatului, asta este o realizare. Acum sunt supărat pe moment. E foarte important ce am realizat şi anul acesta.. Sunt mândru de băieţii aceştia. Au depus un efort fantastic. Am făcut mai multe puncte ca anul trecut deci asta zice multe despre ce se întâmplă azi. Dintre toate echipele FC Botoşani este echipa care a pierdut jucători pe parcursul campionatului.. E posibil să mai pierdem, da, în următoarea perioadă.

„Mă culc la 4 dimineaţa pentru că mă uit la nu ştiu câţi jucători..”

Singura echipă care dă jucători şi e în play-off. Dacă aş găsii jucători peste noapte ar fi uşor. Sunt nopţi când mă culc la 4 dimineaţa pentru că mă uit la nu ştiu câţi jucători. Jucători pe care alţii îi ratează şi noi îi luăm. Nimeni nu pleacă de la Botoşani în Liga 2, pleacă la mai bine mereu.

Dacă e vorba de salariu.. Aş putea să zic care e media de salariu la Botoşani dar nu aş vrea ca rivalele să îşi bage unghia în gât. 2000-3000 de euro cam pe acolo. În schimb, compensăm cu seriozitate, cu unitate de grup, cu seriozitate maximă din partea patronilor. Banii pe care trebuie să îi luăm, îi luăm mereu la timp. Nu ne putem bate din punct de vedere salarial cu alte echipe, asta e clar. Nu spun că va fi uşor la anul. Liga I a primit alte două echipe importante, care îşi permit multe şi care vor creşte nivelul”, a declarat la finalul partidei Marius Croitoru, antrenorul lui Botoşani.

Clasament play-off Liga 1:

1. CFR cluj 54 p

2. FCSB 45 p

3. Universitatea Craiova 42 p

4. Sepsi 40 p

5. Academica Clinceni 33 p

6. FC Botoşani 31 p

Afla mai multe despre: fc botosanimarius croitoru 

viewscnt
Articole similare