Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Medicii echipelor din Serie A se opun reluării rapide a antrenamentelor! Un fotbalist român a recunoscut ce urmează să se întâmple în Italia

Medicii echipelor din Serie A se opun reluării rapide a antrenamentelor! Un fotbalist român a recunoscut ce urmează să se întâmple în Italia
Comentarii

Medicii echipelor din Serie A sunt împotriva reluării rapide a antrenemanentelor, după ce alţi fotbalişti italieni au fost testaţi pozitiv cu coronavirus, informează AFP.

"Medicii din Serie A îşi exprimă marea lor îngrijorare cu privire la protejarea sănătăţii personalului cluburilor dacă antrenamentele vor fi reluate în curând. Astfel, noi, medicii, recomandăm în unanimitate ca echipele să nu-şi reia activitatea înaintea unei îmbunătăţiri accentuate a situaţiei de urgenţă", se arată într-un comunicat.

Asociaţia fotbaliştilor italieni (AIC) denunţă presiuni ale cluburilor asupra fotbaliştilor ca să-şi reia antrenamentele.

"Astăzi, în Italia, încă există cluburi de fotbal care fie sunt ruşinos de iresponsabile, fie că trăiesc pe Marte, fie le lipseşte demnitatea minimă", a arătat AIC.

De la apariţia epidemiei de coronavirus, numeroşi jucători italieni au fost testaţi pozitiv. Numai la Sampdoria sunt şapte jucători purtători ai virsului SARS-CoV-2.

Italia este ţara europeană cea mai afectată şi a doua din lume, după China, cu peste 21.000 de îmbolnăviri şi 1.441 de decese. 

Campionatul de fotbal din peninsulă este oprit cel puţin până la 3 aprilie.

Marius Marin: "Ne antrenăm câte doi separat. E o situaţie foarte aiurea"

În Serie B, unde evoluează Marius Marin, jucătorul lui Pisa, ar urma să se reia antrenamentele, dar în condiţii speciale: "Nu avem ce să facem, momentan s-a luat decizia de a sta toată lumea acasă şi ne adaptăm la condiţii. Şi eu, ca fotbalist, gândiţi-vă că nu fac nimic toată ziua. De săptămâna viitoare s-ar putea să ne antrenăm şi noi şi ca să te antrenezi, ar trebui să ne ia mai întâi temperatura şi să ne antrenăm câte doi separat, deci e o situaţie foarte aiurea. 

Sunt deschise supermarketul şi farmacia, atât, dar când mergi la magazin trebuie să mergi cu masca, cu mănuşi şi nu te lasă mai mult de cinci oameni în magazin. Momentan ne-au spus că de săptămâna viitoare începem pregătirile, pentru că nu putem sta aşa. Ei se gândesc că din 3 aprilie o să se reia activităţile sportive", a declarat mijlocaşul român, în cadrul emisiunii Sport Center. 

 

Afla mai multe despre: medici serie amarius marincoronaviruscovid 19 

viewscnt
Articole similare