Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Medicii i-au stabilit diagnosticul lui Rareş Pop, după efectuarea mai multor teste amănunţite

Medicii i-au stabilit diagnosticul lui Rareş Pop, după efectuarea mai multor teste amănunţite

Fotbal

Comentarii

”Perla” celor de la UTA Arad, Rareş Pop (17 ani), s-a prăbuşit pe gazon, din senin, marţi seară, în partida pe care echipa sa a disputat-o împotriva celor de la Hermannstadt, în etapa a 6-a play-out-ului din Superligă.

După o incursiune în viteză, finalizată cu şut, Rareş Pop şi-a pierdut cunoştinţa s-a prăbuşit pe gazon. Intervenţia medicilor a fost promptă, iar fotbalistul pare acum în afara oricărui pericol.

VIDEO: Când fotbalul trece pe planul secund

După ce a fost supus mai multor controale amănunţite, verdictul medicilor a fost: oboseală cronică.

Rareş Pop are un program extrem de încărcat, pentru cei 17 ani ai săi: la ora 8:00 trebuie să fie la şcoală. Apoi, merge la antrenament. Revine la liceu unde mai studiază alte două ore.

  • Rareş studiază la Colegiul Naţional ”Moise Nicoară” din Arad, fiind unul dintre studenţii eminenţi.

În acest sezon, la doar 17 ani, Rareş Pop a fost titularizat de UTA în 25 de partide, în 27 de prezenţe bifate, iar acest ritm alerg a început să-şi pună amprenta asupra corpului său.

Rareş e bine, dar a fost suprasolicitat în ultima vreme. Oboseală cronică a fost diagnosticul medicilor. E un copil foarte bun, merge la şcoală, vine la antrenamente, face meditaţii, proiecte. A ajuns la o saturaţie, e obosit. Dar toate analizele sunt ok. O să-i dăm două zile libere, după care mai facem un set de analize înainte să revină la antrenamente.

Da, a avut recent un episod asemănător. Era la final de antrenament, trăgeau la poartă şi a avut o ameţeală, s-a întins pe gazon. Dar era coerent, ca şi la meciul cu Hermannstadt. De fiecare dată a fost şi o cădere de glicemie, care se mai întâmplă la efort.

La UTA, toţi jucătorii fac la fiecare 6 luni investigaţii complete şi proba de efort. Rareş o făcuse ultima dată în februarie. Chiar cu doamna doctor care se afla pe ambulanţă la meciul cu Hermannstadt”, a declarat Darius Mihart, conform gsp.ro.

Afla mai multe despre: rares popmihart,  

viewscnt
Articole similare