Experiențe împreună.
You are here:

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou dezastru: "O perioadă întunecată". Ce se poate întâmpla în 2021

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou dezastru: "O perioadă întunecată". Ce se poate întâmpla în 2021

Diverse

Comentarii

Reputatul medic epidemiolog Michael Osterholm, profesor regent şi director al Centrului pentru Cercetări şi Politici pentru Boli Infecţioase de la Universitatea din Minnesota, susţine că cea mai "neagră" perioadă a pandemiei de COVID-19 urmează să vină.

Michael Osterholm a anunţat apogeul dezastrului cauzat de pandemia de COVID-19 în "următoarele 6-12 săptămâni, care vor fi cele mai lungi şi întunecate momente de la răspândirea virusului".

De asemenea, epidemiologul american a mai dat o veste rea. Un vaccin pentru COVID-19 nu va fi disponibil mai devreme de al treilea trimestru al anului 2021. 

Michael Osterholm s-a raportat la SUA şi a anunţat că până de Crăciun numărul cazurilor va creşte zilnic până la 75.000. Deja, opt milioane de americani s-au infectat cu noul coronavirus. 

Medicul a prezis pandemia de COVID-19 în 2017, în cartea sa 'The most lethal threat'. O perioadă lungă de timp, Michael Osterholm a avertizat că un nou virus se va răspândi şi va cauza o pandemie similară celei din 1918, care a cauzat între 50-100 de milioane de decese la nivel global. 

Până în acest moment, la nivel global au fost înregistrate 42 de milioane de cazuri de COVID-19, 28 de milioane de persoane au fost declarate vindecate şi 1 milion de persoane au decedat. 

viewscnt
Articole similare
Gica Hagi, primul transfer la Farul! Cine este fostul jucator de la CFR Cluj si FCSB care vine la...