Experiențe împreună.
You are here:

Medicul lui Bayern îl distruge pe Guardiola: ”Trăieşte într-o frică permanentă”. Ce făcea antrenorul la Munchen: ”Am ţipat pentru prima dată în viaţă”

Medicul lui Bayern îl distruge pe Guardiola: ”Trăieşte într-o frică permanentă”. Ce făcea antrenorul la Munchen: ”Am ţipat pentru prima dată în viaţă”

Bayern Munchen

Hans-Wilhelm Muller-Wohlfahrt a fost dat afară de Pep Guardiola, iar în 2017 a revenit oficial la Bayern Munchen. Doctorul nu l-a iertat pe tehnicianul spaniol pentru modul în care s-a comportat cu echipa medicală şi a făcut dezvăluiri incredibile despre perioada în care Guardiola îi antrena pe bavarezi.

Hans-Wilhelm Muller-Wohlfahrt este şeful staffului medical de la Bayern şi naţionala Germaniei, dar o perioadă nu s-a mai ocupat de Muller, Robben şi compania de la Munchen.

Doctorul a intrat într-un conflict cu Pep Guardiola, iar şefii lui Bayern au decis să fie de partea tehnicianului, preferând să-l demită pe Muller-Wohlfahrt. Revenit la echipă în 2017, omul care îi îngrijeşte pe fotbaliştii de sute de milioane ai lui Bayern l-a criticat dur pe Guardiola.

Trăieşte într-o frică permanentă. Cel mai teamă îi este atunci când pierde autoritatea, când îşi pierde puterea în faţa cuiva. A venit la echipă şi fotbaliştii au început să aibă probleme musculare. El crede că e suficientă o încălzire de doar cinci minute şi după face exerciţii cu mingea.

Aveam unele accidentări complicate, iar el îmi zicea să fac minuni. A fost pentru prima dată în viaţa mea când am ridicat vocea, când am ţipat la cineva. Guardiola nu a avut niciodată încredere în mine şi în echipa mea şi d-asta s-a comportat mereu urât”, a spus Hans-Wilhelm Muller-Wohlfahrt

Comentarii
viewscnt
Articole similare
EDITORIAL Silviu Tudor Samuilă | Scheletele din spatele casei lui Burleanu

Ionuţ Lupescu o să câştige alegerile FRF din primul tur, lejer. Este un zvon care circulă din ce în ce mai intens prin lumea fotbalului şi care, într-o oarecare măsură ar explica felul în care şi-a dus campania Răzvan Burleanu în ultima lună. Acţiunile actualului preşedinte FRF nu sunt cele ale unui om sigur pe cele peste două sute de adeziuni cu care se lăuda pană de curând.