Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Medicul lui Berlusconi, verdict crunt după ce fostul patron al lui AC Milan s-a infectat cu COVID-19: "L-ar fi ucis în aprilie"

Medicul lui Berlusconi, verdict crunt după ce fostul patron al lui AC Milan s-a infectat cu COVID-19: "L-ar fi ucis în aprilie"
Comentarii

Alberto Zangrillo, medicul personal al lui Berlusconi de la spitalul San Raffaele din Milano, a făcut un anunţ năucitor despre fostul premier italian infectat cu noul coronavirus. Fostul patron al lui AC Milan încă se luptă cu virusul şi se află în izolare.

Medicul lui Silvio Berlusconi a anunţat că politicianul nu ar fi supravieţuit în urmă cu câteva luni

Alberto Zangrillo a oferit presei câteva detalii despre starea din prezent a lui Berlusconi şi despre ce i s-ar fi putut întâmpla în trecut, dacă ar fi contractat COVID-19:

"În urma rezultatelor analizelor rezultate la Silvio Berlusconi, se poate spune că nu ar fi supravieţuit în martie-aprilie, dacă s-ar fi infectat atunci, din cauza nivelului de infectare descoperit. Dacă l-ar fi omorât? Da, cel mai probabil, da, iar el ştie asta. Nu e o glumă să exagerăm, dacă ne uităm la organismul său. 

Virusul probabil că nu a suferit mutaţii, dar se adaptează gazdei în moduri diferite. Acum, Briatore şi Berlusconi sunt în situaţii stabile, satisfăcătoare, sunt bine. Cred că vor scăpa în curând de virus", a declarat medicul pentru "La7". 

Silvio Berlusconi are COVID-19

Fostul premier italian şi patron al clubului AC Milan, Silvio Berlusconi, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, săptămâna trecută, şi va rămâne în izolare, dar a promis că îşi va continua activităţile politice, înaintea alegerilor locale care vor avea loc în septembrie. 

”Din nefericire mi s-a întâmplat şi mie, dar continuu să lupt”, a transmis Berlusconi susţinătorilor săi, prin intermediul staff-ului său, cu care a avut o întâlnire video.

Alberto Zangrillo, medicul personal al lui Berlusconi de la spitalul San Raffaele din Milamo, a declarat agenţiei de presă AdnKronos că fostul premier nu avea simptome dar a decis să se testeze pentru Covid-19 în urma unei vacanţe recente în Sardinia.

Afla mai multe despre: silvio berlusconisilvio berlusconi 

viewscnt
Articole similare