Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Medicul lui Spartak: ”Jucătorii trebuie să evite relaţiile sexuale înainte de meci!” Marica: ”Vă spun din propria experienţă, toţi aveau dubiul ăsta”

Medicul lui Spartak: ”Jucătorii trebuie să evite relaţiile sexuale înainte de meci!” Marica: ”Vă spun din propria experienţă, toţi aveau dubiul ăsta”

Campionate

Comentarii

Victoria Gameeva, medicul lui Spartak Moscova, a atras atenţia prin felul în care arată, dar şi prin faptul că le interzice jucătorilor să întreţină relaţii sexuale cu două-trei zile înainte de meci. Strategia n-a avut prea mult succes în meciul cu Liverpol, după ce echipa lui Klopp a reuşit să se impună cu 7-0.

Victoria Gameeva este medic la Spartak Moscova şi aspectul fizic au făcut-o printre cei mai cunoscuţi doctori sportivi. Dar mai iese cu ceva în evidenţă. Victoria le interzice jucătorilor să întreţină relaţii sexuale înainte de meci, deoarece riscă să nu aibă cea mai bună condiţie fizică la ora partidei:

”Din punct de vedere medical, sexul stimulează abilităţile de a lucra doar în cazul femeilor. În artele marţiale o sportivă poate lupta după doar 5-10 minute după ce a făcut sex, iar rezultatele ei vor fi mai bune. Dar la bărbaţi lucrurile funcţionează altfel. Ei ar trebuie să evite relaţiile sexuale cu 2-3 zile înaintea unui meci”, argumentează Gameeva, citată de Daily Mail.

Ciprian Marica recunoaşte că există această dilemă în vestiarele echipelor de fotbal. Fostul mare internaţional român spune că a trecut şi el prin aşa ceva. Însă nu ştie deocamdată dacă sfatul Victoriei Gameeva are vreun rezultat sau nu:



”Le-a cerut 2-3 zile să nu facă, undeva la 72 de ore. Bănuiesc că este o chestiune ştiintifică. Vă spun din propria experienţă şi, din ce am văzut în vestiar, toţi aveau dubiul ăsta. Sunt de acord, pe de o parte, însa nu suntem toţi la fel. Fiecare are metabolism diferit, fiecare reactionează diferit. Jucătorul se întreabă 'oare este bine? oare îmi face bine?' Câteodată ai senzaţia de energie, unii au senzaţia de moleşeală”, a declarat Marica pentru Telekom Sport.

”Tratamentul” Victoriei Gameeva n-a prea funcţionat însă la meciul cu Liverpool, din ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor. Spartak Moscova a suferit una dintre cele urâte eşecuri din istorie, scor 7-0. Sau jucătorii nu i-au ascultat sfaturile...

Afla mai multe despre: victoria gameevaspartak moscovaliverpoolciprian marica 

viewscnt
Articole similare