Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Medieşenii, extrem de mulţumiţi după victoria de la Arad. "Am legat două succese consecutive, dar sper să nu ne oprim aici. Se vede mâna lui Mister Jorge Costa"

Medieşenii, extrem de mulţumiţi după victoria de la Arad. "Am legat două succese consecutive, dar sper să nu ne oprim aici. Se vede mâna lui Mister Jorge Costa"

Fotbal

Comentarii

Gaz Metan Mediaş s-a impus cu scorul de 3-1, luni seară, pe terenul celor de la UTA Arad, într-o partidă din etapa 10-a din Liga 1. Golurile victoriei au fost reuşite de Dumitru Cardoso - dublă şi Ronaldo Deaconu, în timp ce pentru UTA a punctat Vlad Morar.

În urma acestui succes, Gaz Metan Mediaş a urcat pe locul 9, cu 13 puncte, după ce a bifat, luni seară, a doua victorie consecutivă, după cea din meciul cu CFR Cluj, de etapa trecută. Urmează pauza pricinuită de acţiunile echipelor naţionale, apoi Gaz Metan va juca acasă, cu FCSB, pe 21 noiembrie. 
 
Jucătorii celor de la Gaz Metan sunt de părere că principalul "vinovat" pentru jocul bun prestat ]n ultima perioadă se datorează antrenorului portughez, Jorge Costa, cel care a început să-şi impună filozofia de joc.
 
"Era important să câştigăm în seara asta pentru că altfel anulam ce am făcut bine cu CFR ul ne bucurăm enorm am reuşit să legăm două victorii şi sper să nu ne oprim aici. Toată lumea are încredere în mine la Mediaş de la domnul preşedinte până la Mister şi jucători şi când ţi se oferă încredere şi tu dai înapoi. Se vede şi în joc că s-au schimbat multe suntem mult mai agresivi, dar sperăm să nu ne oprim pentru că nu suntem încă la capacitate maximă jucătorii noi trebuie să îşi intre încă în formă", a declarat Ronaldo Deaconu, la finalul partidei.
 
"Ne ajută foarte mult această victorie pentru că am legat deja două victorii. Îmi pare rău că n-am jucat şi meciul trecut, dar băieţii şi-au facut bine treaba şi acum mă bucur că am reuşit să ajut echipa.  S-au rezolvat problemele care erau la echipă, bineînţeles că a trebuit puţin timp să se rezolve, nu s-au rezolvat toate dintr-odată. Legat de jocul nostru, începe Mister să-şi pună amprenta asupra jocului nostru, asupra echipei, asupra atitudinii şi asta ne dă încredere şi moral pentru meciurile care urmează. (Despre meciurile următoare) Încep meciurile frumoase, cu miză, toată lumea aşteaptă meciuri de genul şi ne dorim să ajungem din nou în play off, asta e obiectivul echipei şi luptăm pentru obiectivul asta", a completat şi Butean.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare