Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Medieşenii regretă eliminarea din Cupa României: ”Am primit un gol din nimic. Ne doream să mergem mai departe”

Medieşenii regretă eliminarea din Cupa României: ”Am primit un gol din nimic. Ne doream să mergem mai departe”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Chindia Târgovişte a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Gaz Metan Mediaş şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României.


Singurul gol al meciului a fost de fapt un autogol, după ce Vlad Morar şi-a trimis mingea în poartă în minutul 29.

La finalul jocului, secundul lui Ilie Poenaru, Marin Dună a explicat:

”Am primit un gol din nimic. Ştiam despre ei că materializează orice oportunitate, apoi se apărat foarte bine. Am făcut un joc bun per ansamblu, dar ne-a lipsit ceva în ultimii 30 de metri. Din păcate nu ne-a ieşit, dar ne bucură că am început să avem o posesie bună, în special în terenul adversarului. Ne pare rău că am ieşit din Cupă, voiam să mergem mai departe. Nu ne-am creat foarte multe ocazii de gol, din păcate atât s-a putut astăzi.

Nu am menajat, am dorit să dăm minute şi celorlalţi jucători din lot care se pregătesc foarte bine. Au avut atitudine bună ceea ce ne bucură. Acum vom vedea duminică, pentru că întâlnim un adversar rănit.” a mărturisit fostul atacant de la FC Naţional.

Chindia şi ACSO Filiaşi sunt echipele care au acces deja în sferturi.În ceea ce priveşte meciul FC Voluntari – FCSB, clubul oaspete a informat Departamentul Competiţii al Federaţiei Române de Fotbal că se află în imposibilitatea de a se prezenta la joc, motiv pentru care partida nu se va disputa. Cazul va fi judecat la Comisia de Disciplină a FRF.

Afla mai multe despre: marin dună 

viewscnt
Articole similare