Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mediop după ce Dunărea a făcut egal cu Dinamo: "Noi ne luptăm până la capăt"

Mediop după ce Dunărea a făcut egal cu Dinamo: "Noi ne luptăm până la capăt"

Dunarea Calarasi

Comentarii

Mediop Ndiaye a fost cel care a deschis luni scorul în "Ştefan cel Mare", dar în cele din urmă Dinamo a egalat, iar Dunărea Călăraşi a plecat de la Bucureşti doar cu un punct de egalitate.

Senegalezul în vârstă de 27 ani a vorbit despre duelul cu Mezague, atunci când l-a depăşit în viteză, l-a driblat pe Penedo şi a înscris în poarta lui Dinamo. "Şi el e puternic, cred că e mai puternic decât mine, că el tot timpul e în faţa mea şi eu tot timpul sunt în spatele lui, are forţă mai bună decât mine". 

Chiar dacă Dunărea a condus, Mediop este mulţumit cu rezultatul: "La noi orice punct e bine venit, că noi ne luptăm până la capăt. Orice punct e important", a declarat atacantul la flash interviul de la finalul meciului. 

Fostul atacant de la Ripensia a vorbit şi despre situaţia de la Dinamo, despre care crede că e mai bună decât o arată clasamentul. "Mi s-a părut că e o echipă care trebuie să joace în play off, dar trebuie să lucreze un pic cu antrenorul ăsta Rednic. Eu îl ştiu pe Rednic că e antrenor bun şi ştiu că poate face ceva pentru Dinamo". 

Afla mai multe despre: mediop ndiayedunarea calarasidinamo 

viewscnt
Articole similare