Experiențe împreună.
You are here:

MEGA lovitură dată de Becali pe piaţa transferurilor. FCSB ia un jucător de top, din play-off, liber de contract: "Gata! L-am adus să joace"

MEGA lovitură dată de Becali pe piaţa transferurilor. FCSB ia un jucător de top, din play-off, liber de contract: "Gata! L-am adus să joace"

FCSB

Comentarii

FCSB traversează una dintre cele mai dificile perioade din ultimele sezoane, iar acum Gigi Becali a început deja să-şi contureze lista de transferuri pentru următoarea stagiune.

Gigi Becali şi-a luat gândul de la titlu în Liga I, după ce FCSB s-a încurcat şi a pierdut ruşinos şi în deplasarea de la Astra. Vicecampioana României a condus rapid cu 2-0, însă giurgiuvenii au revenit şi s-au impus cu 3-2, graţie golurilor marcate de Alibec, de două ori, şi de Seto.

Patronul celor de la FCSB a recunoscut că este interesat de aducerea unor noi jucători, în special pe postul de fundaş central, unde Andrei Miron a greşit la toate cele trei goluri marcate de Astra şi a fost cel mai criticat jucător de către Gigi Becali. Andrei Chindriş şi Virgil Ghiţă sunt principalele ţinte ale oficialilor roş-albaştri.

Lovitură importantă pentru FCSB. Becali, aproape de a face un nou transfer

În plus, FCSB are nevoie urgent şi de un atacant. Adrian Petre este singurul vârf autentic din lot, însă prestaţiile sale nu l-au mulţumit pe latifundiarul din Pipera. Cu opt goluri marcate în cele opt meciuri jucate pentru FC Botoşani în acest sezon, Marko Dugandzic este omul de gol pe care îl caută vicecampioana României.

În urma meciului cu Astra, Gigi Becali a dezvăluit că echipa n-a avut forţă la centrul terenului şi a recunoscut că vrea un mijlocaş defensiv puternic. Iar acum dorinţa i se poate îndeplini. Boubacar Fofana, unul dintre jucătorii doriţi insistent la FCSB în toamna anului trecut, a rămas liber de contract de la 1 iulie, după ce înţelegerea sa cu Gaz Metan a expirat pe 30 iunie.

În octombrie 2019, Gigi Becali anunţa că l-a luat deja pe Fofana, însă, la doar o săptămână distanţă, patronul de la FCSB declara că transferul a picat, după ce agentul jucătorului a cerut un comision prea mare.

"Când intră impresarii pe fir şi vor comisoane, eu, la revedere, mă retrag. Eu fac dreptatea. Te cunosc pe tine, jucător, da, bun, te iau pe tine. Dar tu ce eşti, impresar, avocatul jucătorului? Păi ia bani de la el, nu de la mine. Tu te baţi cu mine şi eu să-ţi dau bani ţie! Ai ceva la cap? Tu eşti în tabăra cealaltă, cu care negociez. Dacă eu îi dublez salariul jucătorului, de la 6.000 la 12.000, şi îl aduc şi la FCSB să joace, cum să mai dau şi la impresar" , declara Gigi Becali în octombrie 2019.

Jucător cu mare experienţă la nivelul primei ligi din Portugalia, Fofana a venit la Gaz Metan în vara lui 2018 şi s-a impus rapid în echipa medieşenilor. A evoluat în 45 de meciuri în Liga şi a marcat două goluri, iar acum cota mijlocaşului de 30 de ani este de 475 de mii de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

viewscnt
Articole similare