Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mega lovitura pe care Craiova se pregăteşte să o dea pe piaţa transferurilor: ”Este jucător de 12-15 milioane de euro”. Ar fi record absolut pentru Liga 1

Mega lovitura pe care Craiova se pregăteşte să o dea pe piaţa transferurilor: ”Este jucător de 12-15 milioane de euro”. Ar fi record absolut pentru Liga 1

Superliga

Comentarii

U Craiova ar putea da o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Hidajet Hankic, conaţional cu Elvir Koljic, spune despre atacantul Craiovei că are calităţi fantastice şi nu va mai juca prea mult timp în România.

Oficialii Craiovei au reuşit în ultimii ani câteva lovituri importante pe piaţa transferurilor şi a stabilit noi recorduri în istoria clubului. Momentan, cel mai scump jucător vândut de Craiova este Alex Mitriţă, pentru care New York City a plătit nu mai puţin de 8 milioane de euro. Însă clubul din Bănie se dezvoltă în continuare şi ar putea stabili noi recorduri în materie de transferuri. Următorul pe listă ar putea fi Elvir Koljic, un atacant care şi-a demonstrat deja valoarea.

O nouă lovitură pe piaţa transfeurilor dată de Craiova? Hankic: ”Koljic este fantastic”

Atacantul bosniac a avut un început spectaculos în România, cu o medie de goluri excelentă, însă accidentările i-au blocat ascensiunea. Elvir Koljic a trecut peste problemele medicale şi a arătat în ultimele două meciuri o formă de zile mari. Koljic a reuşit o ”dublă” în victoria cu 2-1 în faţa Astra şi a marcat un gol în Craiova - Botoşani 2-1.

Hidajet Hankic, portar la FC Botoşani şi conaţional cu Elvir Koljic, a declarat în presa din Bosnia că atacantul Craiovei ar merit să joace la naţională şi că este foarte posibil să facă în curând pasul în străinătate: ”N-are rost sa vorbim despre Koljic. Este un atacant fantastic, a arătat-o încă o data şi faptul că a câştigat vorbeşte despre asta. S-a invitat la echipa naţională. Dacă va continua aşa, nu va mai juca mult timp în România”, a declarat Hankic, citat de sportsport.ba.

Koljic ar putea fi următoarea lovitură dată de Craiova pe piaţa transferurilor. Marcel Popescu: ”Trebuie să doboare recordul lui Mitriţă”

Elvir Koljic a fost un transfer extrem de inspirat făcut de oficialii Craiovei. S-a transferat în Liga 1 la finalul lui august 2018, de la FK Krupa, din postura de golgheter al Bosniei. Craiova a plătit atunci doar 450.000 de euro pentru transferul său şi acum s-ar putea transforma într-o nouă super afacere.

Când a ajuns la Craiova, Koljic era cotat la 350.000 de euro. Acum, valoarea lui pe transfermarkt.com este evaluată la 1,3 milioane de euro, de aproape patru ori mai mult decât în acel moment. Atacantul bosniac a impresionat încă din primul sezon în Liga 1 şi presa din Rusia a scris în urmă cu un an despre un interes al lui Zenit Sankt Petersburg.

Marcel Popescu, manager general al Craiovei, a declarat atunci că Elvir Koljic ar putea fi jucătorul care ar stabili un nou record în istoria clubului: ”Koljic, chiar dacă ar pleca, el trebuie să bată recordul de transfer al lui Mitriţă. El este jucător de 12, 15, 18 milioane de euro”, spunea Marcel Popescu la începutul anului 2019.

Între timp, Koljic a trecut prin câteva accidentări grave, dar şi-a revenit şi pare să aibă acelaşi instinct de a marca. Bosniacul s-ar putea transforma astfel într-o nouă lovitură pe care Craiova ar putea să o dea pe piaţa transferurilor.

Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: elvir koljic 

viewscnt
Articole similare