Experiențe împreună.
You are here:

MEGA-transferul care o scoate pe Dinamo din criză. Un club din Serie A, ofertă de ultimă oră pentru jucătorul "câinilor". Toate detaliile tranzacţiei

MEGA-transferul care o scoate pe Dinamo din criză. Un club din Serie A, ofertă de ultimă oră pentru jucătorul "câinilor". Toate detaliile tranzacţieigalerie foto

Dinamo București

Comentarii

Dinamo traversează din nou o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere financiar, însă marea salvare poate veni chiar din propria pepinieră.

Dinamo a primit o lovitură greu de suportat la începutul acestei luni, când Gigi Becali a luat opt jucători crescuţi de clubul din Ştefan cel Mare. Floare, Amzr, Curea, Şutru, Ţapurin, Badea şi Ciontea au fost luaţi gratuit de Gigi Becali, în timp ce Mario Lăcătuş, fotbalist născut în 2004, a fost cumpărat de patronul celor de la FCSB cu suma de 50 de mii de euro.

Dinamo, aproape de o lovitură importantă. Fiorentina vrea jucător din academia "câinilor"

În goana după bani, clubul din Ştefan cel Mare este pregătit să se mai despartă de un jucător important al generaţiei 2004. David Tone este fundaş central, iar în această vară a fost chemat în probe la grupele de juniori ale Fiorentinei. Puştiul de 17 ani a trecut cu bine peste testele italienilor, iar acum Dinamo speră să încaseze 250 de mii de euro în schimbul lui David Tone. Conform gsp.ro, oficialii din Ştefan cel Mare ar accepta şi suma de 200 de mii de euro pentru a renunţa la serviciile fotbalistului cotat la 10 mii de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Un alt jucător de mare perspectivă al generaţiei 2004, Aleksandr Mitrovici, a fost şi el aproape de FCSB, însă, până la urmă, Gigi Becali n-a reuşit să îl aducă pe portarul care a evoluat pentru echipa mare a "câinilor" în amicalul din luna martie cu Dinamo Kiev. Pentru că oficialii clubului din Ştefan cel Mare nu i-au putut achita datoriile de 8000 lei, Mitrovici a plecat liber de contract, iar acum este aproape de a semna cu Genoa, o altă echipă din Serie A.

viewscnt
Articole similare
Simona Halep nu suferă deloc după despărțirea de Darren Cahill. Ce face tenismena...