Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Megan Rapinoe o susţine pe Elizabeth Warren la alegerile primare democrate din SUA

Megan Rapinoe o susţine pe Elizabeth Warren la alegerile primare democrate din SUA
Comentarii

Jucătoarea de fotbal Megan Rapinoe şi-a declarat susţinerea pentru senatoarea Elizabeth Warren în vederea obţinerii de către aceasta a învestiturii democrate în alegerile prezidenţiale din 2020 în Statele Unite, relatează Reuters.

Rapinoe l-a criticat în mod repetat de Donald Trump şi a spus, înainte de câştigarea Cupei Mondiale, că naţionala SUA nu va merge la Casa Albă.

“Cred cu adevărat că lucrurile cele mai bune în viaţă vin dacă ai curaj şi eşti autentic”, a notat Megan Rapinoe pe Twitter, ataşând un filmuleţ în care vorbeşte cu senatorul de Massachusetts. “Sunt mândră să o susţin pe Elizabeth Warren, pentru că este curajoacă, pentru că este autentică, ne ascultă pe noi toţi şi este pregătită să abordeze provocările unice cu care ne confruntăm în prezent ca ţară”, a adăugat sportiva.

Rapinoe, câştigătoare a Balonului de Aur, a fost desemnată recent personalitatea anului de către Sports Illustrated. Megan Rapinoe a fost cea mai bună marcatoare de la Cupa Mondială, câştigată de SUA în acest an.

Afla mai multe despre: rapinoe 

viewscnt
Articole similare