Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Megaoferta lui Gigi Becali pentru Ianis Hagi! Clauze unice puse de patronul FCSB pentru "Balonul de Aur" al " Regelui"

Megaoferta lui Gigi Becali pentru Ianis Hagi! Clauze unice puse de patronul FCSB pentru "Balonul de Aur" al " Regelui"

FCSB

Comentarii

Propunerea lui Gigi Becali e pe masa tandemului Gică Hagi-Gică Popescu: 3,5 milioane de euro sumă de transfer, 30% dintr-o viitoare vânzare şi clauze în contract că va juca titular şi nu va fi criticat!

Conform Gazetei Sporturilor, propunerea lui Becali e una care nu a mai existat vreodată în Liga 1. În primul rând, suma pe care Gigi e gata să o plătească e una imensă, 3,5 milioane de euro! E exact nivelul pe care Ianis îl atinge în momentul de faţă pe site-ul transfermarkt. În plus, Viitorul ar urma să păstreze 30% dintr-o viitoare vânzare, dar procentul să fie aplicat după ce se vor scădea cele 3,5 milioane de euro deja investite de FCSB în fotbalist.

Sursa citată mai dezvăluie că există un alt paragraf în contract ar fi şi o protecţie de care Hagi junior ar beneficia în faţa criticilor lui Becali. Gigi s-ar angaja în scris să nu-l pună la punct în public!

Fără discuţii, suma oferită de Becali e una imensă pentru un transfer intern. Recordul e deţinut tot de un fotbalist venit la FCSB de la Viitorul. Florinel Coman a costat, cu tot cu răscumpărarea procentelor, 2,7 milioane de euro. Acum, pentru Ianis, suma e cu 30% mai mare. 

Afla mai multe despre: ianis 

viewscnt
Articole similare