Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meghan Markle, făcută praf de sora vitregă: ”O mincinoasă”. Samantha Markle crede că urmează un divorţ de prinţul Harry

Meghan Markle, făcută praf de sora vitregă: ”O mincinoasă”. Samantha Markle crede că urmează un divorţ de prinţul Harry

Diverse

Comentarii

Samantha Markle, sora vitregă a lui Meghan Markle, a făcut-o praf pe soţia prinţului Harry, după ce interviul acordat celebrei Oprah Winfrey. Ea este de părere că Meghan Markle şi prinţul Harry vor ajunge la divorţ.

Interviul acordat de Merghan Markle şi de prinţul Harry lui Oprah Winfrey a zguduit scena internaţională, după ce actriţa a lansat câteva acuzaţii grave la adresa Casei Regale a Marii Britanii. Acum, Samantha Markle, sora vitregă a lui Meghan, o face praf pe soţia prinţului Harry.

Meghan Markle, făcută praf de sora vitregă: ”O mincinoasă”

Este cunoscut faptul că Meghan Markle nu se află în cele mai bune relaţii cu tatăl său. Însă pare că nu are cele mai bune sentimente nici pentru familia acestuia. Samantha Markle, sora ei vitregă, a făcut-o praf pe Meghan, despre care a spus că este ”o mincinoasă” şi că suferă de ”o tulburare de personalitate narcisică”, scrie astăzi publicaţia spaniolă Marca.

Reacţia Samanthei Markle vine după ce Meghan a acuzat Casa Regală a Marii Britanii, într-un interviu pentru CBS, de rasism, dar şi de indiferenţă. Dar Samantha spune că sora sa vitregă ar fi minţit de mai multe ori în timpul interviului cu Oprah. Samantha este de părere că Meghan Markle şi prinţul Harry ar putea ajunge la divorţ:

”Cred că se va termina cu divorţ (n.r. căsnicia lui Meghan cu prinţul Harry), cu excepţia cazului în care primesc consiliere şi pot accepta să lucreze la a fi sinceri şi la a cere scuze celor tuturor celor pe care i-au rănit. Îmi pare rău pentru Harry. El este victima neglijenţei sale... ea l-a îndepărtat de familie, de prietenii lui, de viaţa pe care a avut-o”, a spus Samanhta Markle, citată de Marca.com.

Aceasta o acuză pe Meghan Markle a minţit şi atunci când i-a mărturisit lui Oprah că nu ştia nimic despre stilul de viaţă a familiei regale. Samantha susţine că Meghan Markle, încă de când era doar o fetiţă, a fost o mare admiratoare a Prinţesei Diana, mama lui Harry şi cunoştea în detaliu ceea ce se întâmplă la Casa Regală a Marii Britanii.

Cât despre relaţia rece pe care Meghan o are cu familia sa, Samantha spune că încearcă să-şi ţină rudele departe, pentru ca acestea să nu-i dezvăluie minciunile.

Serena Williams, mesaj de susţinere pentru Meghan şi Harry

Foarte bună prietenă cu Meghan Markle, Serena Williams i-a felicitat pe cei doi pentru decizia de a se rupe de Casa Regală a Marii Britanii, dar şi pentru că au avut curajul să ofere detalii despre suferinţele pe care le-au îndurat:

”Meghan Markle, prietena mea lipsită de egoism, îşi trăieşte viaţa şi oferă un exemplu de empatie şi compasiune. Mă învaţă în fiecare zi ce înseamnă cu adevărat să fii nobil. Cuvintele ei arată ilustrează durerea şi cruzimea pe care le-a trăit.

Cunosc foarte bine sexismul şi rasismul folosite de insituţiile media pentru a defăima femeile şi persoanele de culoare şi încercarea lor de a ne minimiza, de a ne distruge şi de a ne demoniza. Avem obligaţia să condamnăm zvonurile nefondate din presa tabloidă. Consecinţele opresiunii sistematice asupra sănătăţii mintale sunt devastatoare şi adesea letale.

Vreau ca fiica lui Meghan, fiica mea şi fiica ta să trăiască într-o societate condusă de respect. Amintiţi-vă că esenţa spiritului este reprezentată de dragoste, bucurie, pace, suferinţă, bunătate, generozitate, credinţă, blândeţe şi autocontrol. Nu există nicio lege împotriva acestor lucruri”, a fost mesajul postat de Serena Williams pe reţelele de socializare.

Afla mai multe despre: meghan markle 

viewscnt
Articole similare