Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mehdi Benatia, poveste senzaţională cu Cristiano Ronaldo: "Tipul nu este normal!" Ce obişnuieşte să facă portughezul după meciuri

Mehdi Benatia, poveste senzaţională cu Cristiano Ronaldo: "Tipul nu este normal!" Ce obişnuieşte să facă portughezul după meciuri

Juventus

Comentarii

Fostul fundaş al lui Juventus, Mehdi Benatia, a vorbit despre modul incredibil în care se pregăteşte Cristiano Ronaldo şi a rememorat o întâmplare savuroasă cu cvintuplul câştigător al Balonului de Aur în prim-plan.

Şase luni l-a avut Benatia coleg pe Cristiano Ronaldo. A fost, însă, suficient pentru ca fotbalistul marocan - aflat acum în campionatul din Qatar - să concluzioneze că "tipul nu este normal".

"La un moment dat, sezonul trecut, eram rezervă la un meci din deplasare, alături de Cristiano, fiindcă antrenorul voia să rotească jucătorii. Când eram în autobuzul spre Torino, Ronaldo mi-a trimis un mesaj: <<Ce planuri ai acum?>>. M-am uitat la telefon şi i-am răspuns: <<E ora 11 noaptea, mă duc acasă, de ce?>>

<<Nu vrei să mergem la sală? Nu am transpirat astăzi şi am nevoie de asta. Nu vrei să mergem amândoi la sală?>> mi-a spus el. I-am zis că vreau doar să merg acasă şi să mă uit la televizor.

Când am ajuns, cu toţii s-au îmbrăcat normal, iar el s-a schimbat şi a plecat la sală, singur. Atunci m-am gândit: <<Tipul nu este normal!>>", a povestit Benatia, într-un interviu acordat pentru RMC Sport.

"Îşi sacrifică întreaga viaţă pentru fotbal"

Benatia nu a fost impresionat doar de acea întâmplare, ci de întreaga pregătire a lui Cristiano Ronaldo.

"Când eşti aproape de el în viaţa de zi cu zi, îl respecţi mai mult ca om decât ca jucător. Îşi sacrifică întreaga viaţă pentru fotbal. Am fost surprins să descopăr cât de intens se antrenează şi, mai presus de toate, face asta zi de zi.

Pe deasupra a ceea ce făceam cu grupul, el avea un program personalizat de 25 de minute, înainte de a încheia antrenamentul. Lucra mult la explozie, cu benzi elastice, greutăţi şi multe altele", a încheiat Benatia.

Afla mai multe despre: cristiano 

viewscnt
Articole similare