Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Membrii comitetului executiv al Asociaţiei Europene de Chirurgie Endoscopican, în vizită la Ţiriac Collection

Membrii comitetului executiv al Asociaţiei Europene de Chirurgie Endoscopican, în vizită la Ţiriac Collection

Diverse

Comentarii

Membrii comitetului executiv al Asociatiei Europene de Chirurgie Endoscopica (EAES), aflati in Romania pentru o intalnire importanta de strategie a dezvoltarii chirurgiei endoscopice si robotice in Europa, au vizitat vineri, 17 septembrie, galeria Tiriac Collection din Otopeni, declarandu-se impresionati de colectia auto si de modelele expuse.

Evenimentul a reunit chirurgi cu larga experienta profesionala si academica din Spania, Italia, Suedia, Israel, Marea Britanie, Olanda si Romania care pe langa atributiile incluse in programul de lucru au beneficiat si de un tur ghidat al galeriei, afland detalii inedite despre masinile si motocicletele colectiei.

Intrunirea medicilor in Romania a fost coordonata de catre Prof. Dr. Catalin Copaescu, membru al comitetului executiv EAES, pasionat la randul sau de masini, care a organizat in curtea galeriei Tiriac Collection o zona dedicata vehiculelor ARO IMS, pe care specialistii din domeniul medical au avut sansa de a le conduce.

La solicitarea membrilor EAES, invitatul special in cadrul turului organizat la Tiriac Collection a fost Ilie Nastase, care si-a prezentat motocicleta Vespa integrata in colectie si a purtat o discutie cu invitatii pe teme legate de tenis, sport, autovehicule, dar si sanatate, centrata pe rigorile performantei si evolutia tehnologiei.

Galeria reuneste colectia de automobile si motociclete a domnului Ion Tiriac, integrand peste 150 de modele definitorii pentru industria auto, de la momentele sale incipiente si pana in prezent, inclusiv unitati care au apartinut unor mari personalitati, editii din serii limitate, masini super-performante evidentiind cele mai recente tendinte in materie de tehnologie auto.

Colectia localizata in Otopeni, strada Calea Bucurestilor, numarul 289, este deschisa publicului in fiecare zi de vineri, sambata si duminica, in intervalul orar 10:00-19:00. Tiriac Collection pune la dispozitia vizitatorilor informatii despre istoria modelelor auto expuse atat in limba romana, cat si in limba engleza.

Afla mai multe despre: tiriac 

viewscnt
Articole similare