Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meme Stoica, banc despre Sorin Cârţu: ”Autocarul nostru nu depăşea o maşină...” S-a râs cu poftă în studioul Orange Sport :)

Meme Stoica, banc despre Sorin Cârţu: ”Autocarul nostru nu depăşea o maşină...” S-a râs cu poftă în studioul Orange Sport :)

Special

Comentarii

Meme Stoica a povestit un episod amuzant când Sorin Cârţu era antrenor la FCSB.

În luna sa carieră de antrenor, Sorin Cârţu a pregătit-o şi pe FCSB - una dintre marile rivale ale Universităţii Craiova.

Mandatul lui Sorin Cârţu la FCSB n-a fost unul lung, din martie până în mai 2011, timp în care a stat pe bancă în 12 meciuri.

Meme Stoica, poveste amuzantă cu Sorin Cârţu

Prezent în studioul Champions League de marţi, de pe Orange Sport 1, Mihai Stoica a povestit o întâmplare amuzantă de când Sorin Cârţu era antrenor la FCSB.

La o deplasare cu autocarul, Sorin Cârţu i-a transmis şoferului că trebuie să depăşească o maşină care îi încetinea.

”Să vă spun cu Sorin Cârţu, când era antrenor (n.r. la FCSB) şi, la un moment dat, autocarul nostru nu depăşea o maşină... Era un autocar închiriat. Şi Sorin zice: ”Claxonează, mă!” Şi claxonează ăla, ”mmm!!!” (n.r.  imită un claxon care era prea încet).

La care Cârţu zice: ”Ia, uite mă, ăsta claxonează înauntru”. E a lui...”, a povestit Mihai Stoica, moment în care a pornit un val de râsete în studioul Orange Sport.

Meme Stoica, dialog amuzant cu Nicolae Dică

Tot în studioul Champions League, de dinainte de meciul dintre Liverpool şi Real Madrid, Nicolae Dică a povestit cum regretatul Ionuţ Popa l-a motivat pe Adrian Cristea să joace bine, când amândoi erau la Poli Iaşi.

Meme Stoica l-a completat şi a făcut haz de necaz despre atitudinea pe care o are Gigi Becali faţă de unii jucători pe care-i transferă.

Nicolae Dică: Ionuţ Popa, Dumnezeu să-l odihnească, la Iaşi, a dat o declaraţie despre Cristea (n.r. Adrian Cristea). ”Domnule, dar cum l-aţi făcut pe Cristea să joace?” / ”M-am dus la el şi i-am că ai 5 meciuri să demonstrezi că trebuie să fii titular. Faci ce vrei 5 meciuri, atât i-am spus”. Şi a jucat ăla 5 meciuri şi a ajuns şi la Dinamo, a ajuns şi pe la echipa naţională.

Meme Stoica, râzând: N-ar putea să facă şi Gigi asta, să dea 5 meciuri? El câteodată dă 5 minute (n.r. noilor jucători).

Afla mai multe despre: meme stoica 

viewscnt
Articole similare