Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mereu spun că sunt cel mai bun şi o voi dovedi!" Cristiano Ronaldo, un nou mesaj care va naşte controverse: "Ăsta e alt record: trei copii în trei luni"

"Mereu spun că sunt cel mai bun şi o voi dovedi!" Cristiano Ronaldo, un nou mesaj care va naşte controverse: "Ăsta e alt record: trei copii în trei luni"

Campionate

Comentarii

Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun jucător portughez al anului 2017, iar momentul i-a prilejuit starului de la Real Madrid o nouă ocazie în care să-şi anunţe supremaţia.

Acuzat în multe rânduri de aroganţă, Ronaldo le-a dat contestatarilor noi motive să-l critice. CR7 s-a proclamat încă o dată cel mai bun din lume şi şi-a adus şi copiii în discuţie când vine vorba de recorduri.

În 2017, Ronaldo a devenit tată de încă trei ori. Mai întâi cu o mamă surogat, care i-a oferit gemeni (Eva şi Matteo), iar apoi, la scurt timp după, cu actuala sa parteneră de viaţă, Giorgina Rodriguez, care a născut o fetiţă (Alana Martina) în luna noiembrie. Primul fiu al starului portughez este Cristiano Jr, în vârstă de 7 ani.

"Sunt recunoscător pentru acest premiu, unul pe care îl merită şi colegii mei. 2017 a fost un an excelent, de neuitat atât din punct de vedere colectiv, cât şi individual.



Am câştigat de asemenea şi al cincilea Balon de Aur şi al doilea trofeu "The Best". Le dedic acest premiu celor patru copii ai mei. Ăsta e alt record: trei copii în trei luni! [...]

Mereu spun şi cred că sunt cel mai bun, indiferent de ce zic alţii, iar apoi o dovedesc pe teren. Ne luptăm mereu (n.r. pentru trofee), an după an!
", a declarat Cristiano Ronaldo, citat de Goal.com.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldotrofeerecorduricopii ronaldo 

viewscnt
Articole similare