Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mereu surprinzător! Balotelli a numit cel mai bun jucător din lume, peste Ronaldo, Messi sau Neymar

Mereu surprinzător! Balotelli a numit cel mai bun jucător din lume, peste Ronaldo, Messi sau Neymar

Campionate

Comentarii

Mario Balotelli vede fotbalul diferit. Dacă majoritea specialiştilor încearcă să se decidă cine e cel mai bun jucător din lume şi au de ales dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, iar mai nou îl introduc şi pe brazilianul Neymar în această discuţie, atacantul italian are un cu totul alt favorit.

Mai mult, Neymar nu e nici măcar cel mai bun jucător din Ligue 1 în viziunea atacantului de la Nice, care l-a nominalizat pe uruguayanul Edinson Cavani pentru acest rol.

Cel mai bun din lume? Suarez!

Întrebat cine este cel mai bun jucător de pe planetă în acest moment, Balotelli l-a ales pe Luis Suarez, de la Barcelona.



"Banii nu îţi fac o echipă, ei te ajută să cumperi jucători excepţionali, dar nu şi o echipă. Cavani a marcat multe goluri în ultimii doi ani şi am un mare respect pentru el pentru că e un jucător de top, dar Ibra a jucat mai puţin. Nu-l poţi compara pe Zlatan cu Cavani. Zlatan e într-o altă dimensiune.

Să fiu sincer, nu am urmărit-o prea mult pe PSG în acest sezon, în afară de meciurile cu Real Madrid. Iar atunci au meritat să piardă, Madrid a fost mai eficientă şi a jucat mai bine
", a declarat Balotelli.
 

Afla mai multe despre: balotellineymarmessisuarez 

viewscnt
Articole similare