Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Merge Cosmin Olăroiu într-un campionat în care rar ajung românii? Ioan Andone: ”Este inteligent, ştie să se adapteze”

Merge Cosmin Olăroiu într-un campionat în care rar ajung românii? Ioan Andone: ”Este inteligent, ştie să se adapteze”

Stranieri

Comentarii

Ioan Andone susţine că îl vede pe Cosmin Olăroiu să-şi continue cariera în campionatul Japoniei. Aşa cum Telekom Sport a anunţat în exclusivitate, Cosmin Olăroiu s-a despărţit de Jiangsu Suning din cauza problemelor financiare pe care le are clubul chinez.

Aşa cum telekomsport.ro a anunţat în exclusivitate, Cosmin Olăroiu s-a despărţit de Jiangsu Suning, echipă pe care a făcut-o campioană pentru prima dată în istorie. Jiangsu Suning traversează o perioadă cu probleme financiare foarte mari şi încă n-a depus actele pentru licenţă. Ioan Andone susţine că l-ar vedea pe Olăroiu să antreneze în campionatul Japoniei.

Cosmin Olăroiu, antrenor într-un campionat în care rar ajung românii? Andone: ”Acolo îl văd”

Bun prieten cu Cosmin Olăroiu, Ioan Andone este de părere că valorosul antrenor român nu va sta prea mult pe margine. Andone îl vede însă într-un campionat în care foarte rar ajung românii, cel al Japoniei. Legendarul dinamovist susţine că inteligenţa pe care o are Cosmin Olăroiu îl ajută să se adapteze uşor în orice cultură şi Japonia ar fi o adevărată provocare pentru el:

”Este inteligent, ştie să se adapteze la echipele şi la culturile pe care le conduce, ştie să scoată maximum din jucători. Pentru că într-un campionat ca cel al Chinei, cu vedetele care au fost acolo şi antrenorii cu experienţă, pentru că n-au fost antrenori tineri, au numai antrenori cu experienţă, să fii tu candidata numărul 5, 6 cred că erau şi tu să câştigi titlul... Dovedeşte că strategia lui şi inteligenţa lui a pus-o în slujba clubului.



Eu îi văd viitorul în Japonia... Pentru că el încearcă, am mai vorbit cu el anul trecut. Vorbeam cu el şi mi-a spus că sunt nişte provocări... Şi este adevărat că trebuie să te adaptezi, pentru că n-ai 7-8 străini. Aici ai 7-8 localnici, care trebuie să ştii să-i faci să dea totul, în ideile tale, în strategia ta şi toate astea. A şi jucat. Parcă a şi jucat, nu mai ştiu... Japonia este o provocare pentru el şi eu cred că s-ar adapta şi acolo”,
a declarat Ioan Andone pentru Look Sport Live, emisiune moderată de Edi Zelgin.

Campionatul Japoniei nu este chiar o necunoscută pentru Cosmin Olăroiu. Pe vremea când era jucător, Olăroiu a evoluat pentru JEF Utd. Chiba, în perioada iulie 2000 - ianuarie 2001. De altfel, JEF Utd. Chiba a fost clubul de la care s-a retras.

Afla mai multe despre: cosmin olaroiu 

viewscnt
Articole similare