Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Meritam să jucăm finala!" Cum au reacţionat jucătorii lui Bayern, după o nouă eliminare suferită în faţa lui Real

"Meritam să jucăm finala!" Cum au reacţionat jucătorii lui Bayern, după o nouă eliminare suferită în faţa lui Real
Comentarii

Fundaşul echipei Bayern Munchen, David Alaba, a declarat, marţi, că formaţia sa ar fi meritat să se califice în finala Ligii Campionilor, în favoarea lui Real Madrid.

"Suntem profund dezamăgiţi! Meritam să ajungem în finală. Suntem conştienţi de faptul că am ratat o mulţime de ocazii. Ne asumăm cu toţii această înfrângere", a spus Alaba, la finalul meciului Real - Bayern 2-2.

La rândul său, fundaşul bavarezilor Mats Hummels a afirmat: "Le-am făcut cadou câte un gol în ambele meciuri. Aşa e fotbalul uneori, dar asemenea greşeli n-au ce căuta la acest nivel. Am avut ocazii peste ocazii, dar nu am profitat de ele, lucru care ne-a costat. Dacă vrei să câştigi trofeul, trebuie să fii letal".

Real Madrid s-a calificat, marţi, în finala Ligii Campionilor, după ce a remizat contra echipei Bayern Munchen, scor 2-2, pe Bernabeu, la o săptămână de la succesul obţinut pe Allianz Arena, 2-1. Este cea de-a treia finală la rând atinsă de echipa pregătită de Zinedine Zidane, care merge la Kiev pentru a cuceri al 13-lea trofeu din istorie.

În cea de-a doua semifinală se întâlnesc AS Roma şi Liverpool, miercuri, de la 21:45, pe Olimpico, în direct la Telekom Sport 1. În tur, Liverpool s-a impus, pe Anfield, cu 5-2. Finala va avea loc pe 26 mai, la Kiev.

Afla mai multe despre: alabahummelsbayern 

viewscnt
Articole similare