Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Meritul lui Mourinho” Antrenorul portughez l-a reactivat pe starul Romei: ”Calcă pe urmele lui Totti”

”Meritul lui Mourinho” Antrenorul portughez l-a reactivat pe starul Romei: ”Calcă pe urmele lui Totti”

Serie A

Comentarii

Lorenzo Pellegrini se bucură de un start de sezon fantastic sub comanda lui Jose Mourinho.

Cinci goluri şi două pase decisive în primele şase meciuri ale sezonului sub comanda lui Jose Mourinho. Acesta este palmaresul lui Lorenzo Pellegrini, căpitanul lui AS Roma.

Mijlocaşul cotat la 40 de milioane de euro are 25 de ani şi s-a născut la Roma: ”Un demn urmaş al lui Totti, pe urmele căruia vrea să calce” scrie presa din Italia despre Pellegrini. ”Fără îndoială, meritele lui Mourinho în revenirea lui Lorenzo sunt evidente” completează Siempre Roma.

Mijlocaşul italian nu şi-a prelungit încă acordul scadent în iunie 2022, dar Roma lucrează din greu pentru a-i propune o nouă înţelegere la nivelul aşteptat: ”Am o relaţie excelentă cu Mourinho. Simt că am evoluat în această perioadă” explică şi ”Pelle”.

În sezonul trecut, Pellegrini a marcat 11 goluri pentru AS Roma şi a fost unul dintre jucătorii esenţiali a capitolonilor în era Fonseca. ”Rolul şi importanţa sa au crescut în acest an. Mourinho l-a însărcinat ca fiind liderul echipei, iar acest lucru se observă” cred italienii. Pellegrini are 158 de meciuri pentru AS Roma şi 36 de pase decisive în această perioadă. Se vorbeşte despre un interes al Barcelonei pentru el, dar presa din Italia crede că sosirea lui Mourinho îl face pe Lorenzo Pellegrini să mai rămână pe Olimpico

Afla mai multe despre: lorenzo pellegrinias romajose mourinho 

viewscnt
Articole similare