Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesaj al căpitanului PAOK pentru FIFA şi UEFA: "Sunt Vieirinha şi respect fotbalul. Dumneavoastră ne respectaţi pe mine şi pe colegii mei?"

Mesaj al căpitanului  PAOK pentru FIFA şi UEFA: "Sunt Vieirinha şi respect fotbalul. Dumneavoastră ne respectaţi pe mine şi pe colegii mei?"
Comentarii

Căpitanul echipei PAOK Salonic, Andre Vieirinha, a cerut FIFA şi UEFA să dea dovadă de obiectivitate în ceea ce priveşte ce s-a întâmplat în campionatul elen în ultima perioadă, el precizând că reprezentanţii celor două foruri ar trebui să privească faptele şi subliniind că formaţia lui Răzvan Lucescu a fost nedreptăţită.

 “Dragi domni de la FIFA şi UEFA,

Sunt fotbalist la PAOK, căpitanul echipei, campion european cu naţionala Portugaliei. În urmă cu câteva luni, am decis să vin în Macedonia (unica, originala, grecească), pentru a-mi ajuta echipa să câştige campionatul. Am jucat şapte meciuri cu porţile închise şi le-am câştigat pe toate… Am început cu o accidentare şi apoi o operaţie. Totuşi, datorită colegilor mei şi antrenorului, am obţinut mai multe puncte decât adversarii noştri. Am încercat să nu mimez accidentări pentru a obţine penaltiuri… Dar i-aţi permis unui antrenor să se prefacă accidentat şi să fure un meci pe care nu l-a jucat! Am încercat să nu joc murdar împotriva adversarilor mei, dar le-aţi permis să aleagă dacă se tem sau nu, dacă vor să continue sau nu în funcţie de scor. Am încercat să previn decizia de a se părăsi terenul înainte de finalul fiecărui joc, indiferent de cât de mare era greşeala arbitrului. Dar i-aţi lăsat pe arbitri să schimbe decizii şi rapoarte la meciuri decisive!

Sunt Andre Vieirinha şi respect fotbalul. Dumneavoastră ne respectaţi pe mine şi pe colegii mei? Iubim acelaşi fotbal? Vă rog, dacă răspunsul este da, nu priviţi imaginile, vedeţi faptele!”, este mesajul portughezului, postat de PAOK pe Facebook.

Afla mai multe despre: vieirinhapaokgreciamesajfifauefa 

viewscnt
Articole similare