Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesaj clar din partea unui fost mare portar al Stelei: "El e portarul de care aveţi nevoie! Nu există unul mai bun în România"

Mesaj clar din partea unui fost mare portar al Stelei: "El e portarul de care aveţi nevoie! Nu există unul mai bun în România"

Fotbal intern

Comentarii

FCSB s-a despărţit oficial de Florin Niţă, iar pentru moment Nicolae Dică are la dispoziţie doar doi portari. Andrei Vlad şi Eduard Stăncioiu. Cu gândul la un nou transfer, momentan patronul a decis ca goalkeperul de 18 ani să fie folosit titular în meciurile viitoare.

Dumitru Moraru, fostul mare portar al României şi al Stelei vorbeşte la superlativ despre Vlad pe care-l antrenează la lotul de juniori al echipei naţionale.

"Vă întreb ceva, există în România un portar mai bun ca Vlad? Vă răspund tot eu, nu există! Chiar dacă Steaua e o echipă cu mari pretenţii,  eu zic că nu are pe cine să aducă din Liga 1 ca să fie peste Vlad. Poate vreun străin, care însă ar costa foarte mult. De prin ţară n-ai pe cine! Credeţi-mă! Eu aş merge pe mâna lui pentru că este un portar de mare viitor, extrem de talentat. Eu lucrez cu el la lotul naţional şi am doar cuvinte de laudă. Vă garantez că o să ajungă viitorul portar al echipei naţională dacă va fi sănătos. E adevărat că în Europa, la meciurile cu Lazio e mai greu, dar în campionat, cu Vlad în poartă nu vor avea niciun fel de probleme. Am imensă încredere în Vlad, le dau un pont celor de la Steaua, folosiţi-l titular începând de acum", a spus Moraru pentru Gazetă.

 DUMITRU MORARU

- Data naşterii: 8 mai 1956

- Postul pe care a jucat: portar

- A evoluat la: Metalul Bucureşti (1972-1974), Steaua Bucureşti (1974-1978), Sportul Studenţesc (1978-1981), Dinamo Bucureşti (1981-1989), Victoria Bucureşti (1989-1990), IK Start Kristiansad (1990-1991)

- Are 393 de meciuri în Liga I, competiţie în care a debutat în august 1974, într-un Dinamo - Steaua 2-0.

- A câştigat de cinci ori Liga I şi de cinci ori Cupa României, competiţie în care a mai jucat alte trei finale.

- A câştigat Cupa Balcanică atunci când evolua la Sportul.

- A adunat 38 de selecţii la echipa naţională, pentru care a debutat în 1975, la un Grecia - România 1-1.

Afla mai multe despre: dumitru morarunitaandrei vladsteauafcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare