Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesaj clar pentru jucătorii din România: "Atenţie la falşii agenţi! Steve Mac Hughes este doar unul dintre impostorii de pe Internet"

Mesaj clar pentru jucătorii din România: "Atenţie la falşii agenţi! Steve Mac Hughes este doar unul dintre impostorii de pe Internet"

Fotbal

Comentarii

Sindicatul internaţional al fotbaliştilor avertizează în legătură cu pericolul reprezentat de indivizii care se pretind a fi agenţi de jucători pe LinkedIn.

"Mai mulţi fotbalişti au informat FIFPro despre experienţa avută cu un anume „Steve Mac Hughes”, care i-a înşelat promiţându-le contracte în Marea Britanie şi Asia. Această persoană i-a abordat pe LinkedIn, spunându-le că un club este interesat de ei şi că i-ar putea ajuta să ajungă acolo în schimbul unui comision. Nimeni nu l-a văzut la faţă, legătura fiind ţinută prin LinkedIn sau Whatsapp.

Cu toate acestea, unii fotbalişti au plătit comisionul solicitat, iar apoi nu au mai putut da de falsul agent. Steve Mac Hughes este doar unul dintre impostorii de pe Internet. Sindicatul internaţional al fotbaliştilor roagă sportivii care au trăit experienţe similare să le semnaleze la adresa de email info@fifpro.org", este comunicatul AFAN.

Afla mai multe despre: steve mac hughesimpresarproblemeafan 

viewscnt
Articole similare