Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesaj clar transmis de Conceicao: "Vă asigur că nimic nu o să strice drumul nostru şi nimic nu ne va destabiliza vestiarul!"

Mesaj clar transmis de Conceicao: "Vă asigur că nimic nu o să strice drumul nostru şi nimic nu ne va destabiliza vestiarul!"

CFR Cluj

Comentarii

Fac jucătorii cu experineţă şi cu un cuvânt greu de spus echipa la CFR Cluj. Conceicao a ţinut să clarifice suspiciunile legate de cine face echipa în Gruia.

"Sincer, nici nu voiam să comentez. Totuşi, hai să vorbim şi despre asta... Eu sunt de mulţi ani în această lume a fotbalului şi ştiu cum se întâmplă lucrurile. Vă asigur că nimic nu o să strice drumul nostru şi nimic nu ne va destabiliza vestiarul!

Să ştiţi că cei care lucrează cu mine îmi cunosc personalitatea, iar competenţa mea cred că îmi permite să iau decizii singur, fără să îmi spună ce să fac un jucător sau altul. Eu decid echipa, eu decid tot ce ţine de vestiar, nu se amestecă absolut nimeni în treaba mea! E adevărat că am fotbalişti cu experienţă, însă vă garantez că au fost acuzaţi nedrept", a spus tehnicianul CFR-ului.

După 2-1 cu FC Voluntari în Liga 1, acum clujenii se pregătesc de un nou meci european, joi, returul cu armenii de la Alaşkert.

Afla mai multe despre: cfr clujscandalproblemeconceicao 

viewscnt
Articole similare