Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesaj clar transmis de Helle Thomsen înaintea meciului din Champions League cu Gyor: "Vreau să îi aud cât mai tare de-a lungul întregii partide!"

Mesaj clar transmis de Helle Thomsen înaintea meciului din Champions League cu Gyor: "Vreau să îi aud cât mai tare de-a lungul întregii partide!"

Handbal

Comentarii

Antrenoarea echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, Helle Thomsen, a declarat, joi, că speră ca Sala Polivalentă să fie plină pentru că jucătoarele sale au nevoie de ajutor fanilor în partida cu Gyori Audi ETO KC, programată la 26 ianuarie, în Liga Campionilor.

"Este bine că avem două meciuri acum înaintea celui cu Gyor din Liga Campionilor (n.r. - cu CSU Danubius Galaţi şi AHCM Slobozia). Nu e greu să le fac pe fete să se concentreze la partidele din campionat. Sigur, se gândesc şi la cel din Liga Campionilor, dar sunt jucătoare bune care ştiu cum să se pregătească pentru fiecare meci în parte. Sper ca Sala Polivalentă să fie plină la partida cu Gyor şi fanii să ne susţină. Avem nevoie de ajutorul lor. Împreună cu ei putem învinge. Vreau să îi aud cât mai tare de-a lungul întregii partide. Gyor are foarte multe jucătoare valoroase. În ultima perioadă a jucat foarte bine şi probabil că este favorită la câştigarea Ligii Campionilor în special pentru că vor juca acasă Final4-ul. Eu sper ca noi să facem un meci bun în faţa propriilor suporteri şi să câştigăm", a spus antrenoarea daneză înaintea antrenamentului de joi seara.

Thomsen a menţionat că este normal ca în această perioadă jucătoarele aflate la final de contract să îşi caute echipe. "E ceva normal în această perioadă a anului ca anumite jucătoare, cele care sunt la final de contract, să înceapă să îşi caute noi echipe. Aşa cum şi noi încercăm să găsim jucătoare pe care să le aducem aici. Aşa că nu este o problemă, sunt jucătoare profesioniste şi sigură că la ora jocului vor fi concentrate numai pe meci", a precizat Helle Thomsen.

Afla mai multe despre: helle thomsencsm bucurestigyorliga campionilor 

viewscnt
Articole similare