Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesaj clar transmis de un campion de Champions League pentru un jucător al FCSB: "Trebuie să lucreze cineva psihologic cu el pentru că altfel va avea probleme!"

Mesaj clar transmis de un campion de Champions League pentru un jucător al FCSB: "Trebuie să lucreze cineva psihologic cu el pentru că altfel va avea probleme!"

FCSB

Comentarii

Florin Niţă a plecat de la FCSB pe 2 milioane de euro la Sparta Praga, iar steliştii au fost nevoiţi să-l trimită în poartă pe puştiul Andrei Vlad. Acesta a avut o primă repriză nesigură, iar prestaţia acestuia i-a dat emoţii serioase lui Dică.

"Eu înţeleg că e presiune mare pe umerii lui, dar dacă la Mediaş a fost presiune, atunci cu CFR, Dinamo şi Lazio ce-o să mai fie? Chiar dacă se spune că e talentat, că e de mare viitor, copilul ăsta mai are mult de muncit. Şi, în primul rând, trebuie să lucreze cineva psihologic cu el pentru că altfel va avea probleme! A făcut greşeli mari de tot la Mediaş, dar să zică mersi că a avut şi noroc! A lovit mingea de trei ori bara, iar pe final a tras unul pe lângă poartă că altfel era gol. Se zice că dacă n-ai noroc în meseria asta de portar, te laşi şi te apuci de altceva. Momentan, el a avut noroc, dar e clar că dacă vor campionatul le trebuie urgent un portar experimentat!", spune Dumitru Stângaciu pentru Gazeta Sporturilor.

"Eu am mare încredere în el pentru că este un portar de 19 ani. Îl văd, în fiecare zi, la antrenamente cât de mult munceşte şi văd calităţile pe care le are. O să ajungă unul dintre cei mai mari portari ai României şi o să meargă cât de curând la echipa naţională", a declarat Dică imediat după meci.

Afla mai multe despre: steauafcsbdumitru stangaciuandrei vladprobleme 

viewscnt
Articole similare