Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesaj de alarmă înaintea meciurilor din Europa League: ”Ar fi un sezon negru pentru România”. CFR - Dudelange se joacă la Telekom Sport 1, joi, de la 20:00

Mesaj de alarmă înaintea meciurilor din Europa League: ”Ar fi un sezon negru pentru România”. CFR - Dudelange se joacă la Telekom Sport 1, joi, de la 20:00

UEFA Europa League

Comentarii

Răzvan Burleanu consideră că va fi un sezon negru pentru fotbalul românesc dacă FCSB şi CFR Cluj nu vor reuşi calificarea în grupele Europa League.

Chiar dacă recunoaşte că au fost rezultate dezamăgitoare în prima manşă, preşedintele FRF încă are încredere că formaţiile din Liga I vor reuşi să întoarcă soarta calificării în retur.

Ceea ce s-a întâmplat în Luxemburg şi Austria a fost o bilă neagră pentru fotbalul românesc. Atât timp însă cât jucătorii cred în şansa lor, şi chiar trebuie să creadă, atunci şi eu cred că ambele echipe pot să întoarcă rezultatul din prima manşă.

La nivel de echipă naţională, noi ştim că Luxemburg nu mai este ce era în anii anteriori, nu ne aşteptam însă şi la nivel de club să fie această diferenţă. Contează în acelaşi timp şi cum tratezi meciul. Până la urmă, dacă vrei să te califici în grupele Europa League, nu mai vorbim de Champions League, aceste meciuri trebuie să le câştigi.

A fost o noapte neagră în prima manşă şi ar fi un sezon negru pentru Liga 1 dacă România nu reuşeşte să dea echipe pentru grupele Europa League. În momentul în care am văzut cele două echipe, Rapid Viena şi Dudelange, am considerat, şi consider şi azi, că sunt adversari accesibili pentru echipele noastre”, a spus Răzvan Burleanu.

CFR şi FCSB au pierdut în primul meci şi au nevoie de meciuri perfecte joi pentru a obţine calificarea.

Partida dintre CFR Cluj şi Dudelange va fi transmisă, joi, în direct la Telekom Sport 1, de la ora 20:00. Golurile şi cele mai importante faze vor putea fi văzute pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbcfrburleanueuropa league,  

viewscnt
Articole similare