Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesaj dinspre naţionala României pentru contestatari: "E bine că ne criticau şi acum îşi doresc să rămânem". Marea dezamăgire pentru meciul cu Islanda | EXCLUSIV

Mesaj dinspre naţionala României pentru contestatari: "E bine că ne criticau şi acum îşi doresc să rămânem". Marea dezamăgire pentru meciul cu Islanda | EXCLUSIV
Comentarii

Secundul naţionalei României, Nicolae Dică, nu i-a uitat pe cei care cereau plecarea staff-ului naţionalei României, în plină campanie de calificare la Campionatul Mondial din 2022.

Nicolae Dică: "Iată că acum totul s-a întors"

"E bine că acum ceva timp ne criticau şi acum uite îşi doresc să rămânem. E important ca noi toţi care suntem acolo, jucători, conducere, e bine că am reuşit să schimbăm părerile specialiştilor, care acum trei, patru, cinci luni ne criticau şi ne spuneau să plecăm de la naţională. Iată că acum totul s-a întors.

Dacă faci o analiză corectă, şi înainte, când pierdeam meciurile, se vedeau nişte lucruri. E clar că la înfrângeri e greu să vezi lucrurile pozitive pe care staff-ul încearcă cu echipa, pe care o are la dispoziţie. Iată că acele lucruri pe care le făceam în proporţie de 20%, acum am jauns să le facem la 60-70%", a declarat secundul naţionalei României. 

Pentru partida cu Islanda, tricolorii nu vor avea fani pe Stadionul Steaua, în urma restricţiilor din cauza pandemiei. 

"Ne-am simţit extraordinar acum pe Ghencea şi pe Arena Naţională. Şi pe Ghencea, când am jucat cu suporteri un meci foarte important cu Armenia, suporterii din prima secundă până la ultimul fluier ne-au încurajat. Au fost alături de băieţi şi ne-am simţit extraordinar.

Cu siguranţă o să le simţim lipsa, dar o să încercăm să dăm totul, pentru că am jucat o grămadă de meciuri fără cât a fost această pandemie. Băieţii trebuie să fie concentraţi şi să câştigăm cu Islanda, pentru că e un meci foarte important pentru noi toţi", a adăugat antrenorul.  

Afla mai multe despre: nicolae dicaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare