Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesaj direct dinspre CSM Bucureşti pentru noul primar al Capitalei! "Sper să nu fie niciun fel de semn negativ. În România sunt foarte puţine lucruri la care performăm"

Mesaj direct dinspre CSM Bucureşti pentru noul primar al Capitalei! "Sper să nu fie niciun fel de semn negativ. În România sunt foarte puţine lucruri la care performăm"

Handbal

Comentarii

Antrenorul lui CSM Bucureşti, Adi Vasile, a avut un mesaj pentru noul primar al Capitalei, Nicuşor Dan.

Adi Vasile, către Nicuşor Dan: "În România sunt foarte puţine lucruri la care performăm"

Într-o perioadă a schimbărilor, antrenorul lui CSM Bucureşti, Adi Vasile, i-a transmis, indirect, lui Nicuşor Dan că echipa merită finanţată, datorită performanţelor reuşite de-a lungul ultimilor ani:

"Eu sper să nu fie niciun fel de semn negativ. În România sunt foarte puţine lucruri la care performăm la nivel de excelenţă la nivel internaţional", a declarat Adi Vasile. 

Într-un interviu acordat pentru Fanatik la începutul anului, Nicuşor Dan anunţa ce planuri are cu CSM Bucureşti. Noul edil susţinea că-şi doreşte ca CSM Bucureşti să aibă încasări mai mari. 

Adi Vasile a vorbit şi despre Cristina Neagu, care a acuzat dureri la umăr şi genunchi: "Cristina Neagu a făcut o injecţie în weekend în umăr şi genunchi, e doar o injecţie cu plasmă, doar de protecţie. Atunci a trebuit să facă această pauză, pentru că dacă nu ar mai fi făcut-o acum, nu ar mai fi făcut-o până la sfârşitul anului şi atunci s-ar fi acumulat foarte multă uzură", a mai spus antrenorul lui CSM Bucureşti.

"Durerile la umăr s-au intensificat în ultimul timp, iar în urma discuţiilor avute cu antrenorii şi echipele medicale, am considerat că e o perioadă potrivită pentru a face tratament şi recuperare, atât la umăr, cât şi la genunchi. Aştept cu nerăbdare să mă întorc pe teren!”, a fost mesajul postat de Cristina Neagu pe reţelele de socializare. 

Afla mai multe despre: csm bucurestiadi vasile 

viewscnt
Articole similare