Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesaj direct pentru Gigi Becali! Fotbalistul din Liga 1 care a ratat transferul la FCSB a rupt tăcerea: "Sunt deciziile mele"

Mesaj direct pentru Gigi Becali! Fotbalistul din Liga 1 care a ratat transferul la FCSB a rupt tăcerea: "Sunt deciziile mele"

FCSB

Comentarii

Andrei Chindriş a oferit primele declaraţii, după ce a ratat transferul la Mouscron. Fundaşul central al lui FC Botoşani a confirmat negocierile şi a transmis că-şi asumă şi transferul ratat la FCSB.

Andrei Chindriş, mesaj pentru FCSB: "Nu sunt regrete, sunt deciziile mele"

Fundaşul central al lui FC Botoşani a fost aproape de Mouscron, după discuţiile cu FCSB, dar transferul nu s-a mai realizat, iar acesta a jucat pentru moldoveni în primul meci din noul sezon, cu FC Argeş. 

Chindriş a vorbit despre oferta de la Mouscron şi a transmis că nu regretă nici ratarea transferului la FCSB: "Au fost nişte, discuţii, era posibil să plec. În fotbal lucrurile se schimbă. Nu ştiu unde s-au blocat discuţiile. Nu ştiu, nu pot spune dacă se face. Au fost variante înainte, din străinătate, cea ştiută din România (n.r. - cea de la FCSB). Nu sunt regrete, sunt deciziile mele şi trebuie să le accept", a declarat fundaşul central, după victoria cu FC Argeş, scor 3-2.  

Valeriu Iftime şi Gigi Becali nu s-au înţeles pentru transferul lui Andrei Chindriş pentru doar câteva sute de mii de euro. 

Totuşi, patronul lui FC Botoşani a recunoscut în mai multe rânduri că nici apărătorul nu e convins să semneze cu FCSB:

"Vă pot spune, poate în premieră sau nici n-ar trebui să spun, are o ofertă acum scrisă, o să vedem dacă lucrurile merg mai departe, foarte, foarte bună din altă ţară. Până pe 15 e un timp de răspuns al lor, e o negociere cu fotbalistul şi pare o ofertă serioasă. Din Grecia. Mă bucur că Andrei are mintea la el, judecă foarte bine toate lucrurile astea. Adică nu i se aprind picioarele, călcâiele după orice ofertă şi vine la mine să plângă. El, de fapt, spune: domnule Valeriu aş vrea să stau până în vară, vreau să joc, am nevoie să joc", declara Valeriu Iftime, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: andrei chindrisfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare