Experiențe împreună.
You are here:

Mesaj emoţionant primit de Simona Halep: ”Acolo era o fată cu puteri nemărginite” | VIDEO

Mesaj emoţionant primit de Simona Halep: ”Acolo era o fată cu puteri nemărginite” | VIDEO

Tenis

Comentarii

Simona Halep, numărul patru mondial, a primit o scrisoare emoţionantă din partea unei jucătoare de tenis din New York.

Katherine este o tânără tenismenă, 14 ani, fană a Simonei Halep. Puştoaica a avut ocazia să o întâlneacă pe româncă în cadrul unei campanii a sponsorului Nike.

„Dragă Simona Halep, am fost uimită de prima dată când te-am văzut la televizor. Acolo era o fată cu puteri nemărginite, în ciuda faptului că era atât de mititică. Învingea cele mai bune jucătoare din lume, era atât de dominantă. Meciul acela mi-a arătat cum exact cine eşti şi cum vreau eu să fiu ca jucătoare de tenis.

La 14 ani am intrat timidă pe teren împotriva unor jucătoare mai mari, puternice. Dar nu erau mai puternice decât mine, pentru că, nu ştiu cum, loveam foarte tare. Mi se-a spus că joc la fel ca tine. Eşti calmă, puternică, energică, capabilă de lucruri mari. Eşti o adevărată campioană!

Spre asta ţintesc şi eu în viaţă. Vreau să am drumul meu, să îmi urmez destinul. Cel mai mare compliment pe care l-am primit vreodată a fost când mi s-a spus că joc la fel ca tine. Am învăţat că mărimea nu contează”, se arată în scrisoarea deschisă pe care aceasta i-a trimis-o Simonei Halep.

viewscnt
Articole similare
Un cal a fost eutanasiat după ce a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Care a fost motivul