Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesaj ferm dinspre CFR Cluj după atacul lui Gigi Becali! "Se strică imaginea fotbalului. Cred că Edi Iordănescu a spus bine"

Mesaj ferm dinspre CFR Cluj după atacul lui Gigi Becali! "Se strică imaginea fotbalului. Cred că Edi Iordănescu a spus bine"

CFR Cluj

Comentarii

Directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj, Marius Bilaşco, a cerut linişte, după ce Edi Iordănescu şi Gigi Becali s-au contrat în ultimele zile.

Marius Bilaşco, răspuns dinspre CFR Cluj pentru Gigi Becali

Lupta pentru titlul Ligii 1 e întreţinută şi în afara terenului de Gigi Becali şi Edi Iordănescu. Finanţatorul FCSB a acuzat că CFR Cluj e avantajată de arbitri, în timp ce antrenorul campioanei României l-a ironizat pe omul de afaceri. 

„Cred că Edi Iordănescu a spus bine că ar trebui să încercăm să nu mai vorbim despre arbitraje, dar şi despre ce se întâmplă la alte echipe. Aşa ar fi frumos, personal nu mi se pare normal să dezbatem aceste lucruri în continuu. Noi am încercat tot timpul să nu discutăm despre antrenorii echipelor adverse, să păstrăm o relaţie normală, civilizată, de fair-play. Nu trebuie să ieşim cu declaraţii referitoare la tehnicienii echipelor adverse, aşa este corect.

Sincer, ne dorim să nu mai discutăm despre arbitraj. Cel mai frumos ar fi dacă am putea discuta de fotbal, de faze frumoase din joc, de realizările avute în timpul meciului şi mult mai puţin despre arbitraj. Sper în continuare ca pe viitor să nu mai fie greşeli – nici pro, nici contra, indiferent de echipă – jocurile să fie decise strict de evoluţia jucătorilor. Până la urmă, disputele interminabile despre prestaţia arbitrilor strică imaginea fotbalului, haideţi să ne bucurăm de joc, de un nou derby între două echipe valoroase, cu jucători de calitate", a declarat Marius Bilaşco pentru ProSport.

„Fiind pus în joc un trofeu, întotdeauna va exista această dorinţă de a-l cuceri. Este normal să fie şi din partea noastră această «sete» de trofee, chiar dacă miza mare este pe campionat. Cu siguranţă că vom trata această partidă cu maximă atenţie, seriozitate şi, bineînţeles, ne dorim să câştigăm Supercupa României. Până la urmă, vitrina clubului nostru se îmbogăţeşte şi arată tot mai bine cu fiecare trofeu cucerit”, a mai spus oficialul lui CFR Cluj. 

Meciul din Supercupa, dintre CFR Cluj şi FCSB, are loc joi, în direct pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: cfr clujfcsbsupercupa romanieigigi becaliedi iordanescumarius bilasco 

viewscnt
Articole similare