Experiențe împreună.
You are here:

Mesaj genial postat de Ministerul Afacerilor Interne | "Ce viteză înregistrează radarul ascuns prin boscheţi? Ia jucaţi-o p'asta!" :)))

Mesaj genial postat de Ministerul Afacerilor Interne | "Ce viteză înregistrează radarul ascuns prin boscheţi? Ia jucaţi-o p'asta!" :)))galerie foto

Auto

Ministerul Afacerilor Interne îi atenţionează pe şoferi să respecte limitările de viteză, după ce a primit pe Facebook o întrebare din partea unui şofer vitezoman.

Întrebare primită pe Facebook MAI - "Dacă merg pe un drum cu 160 km/h iar din faţă bate vântul cu 120 km/h, ce viteză înregistrează radarul ascuns prin boscheţi? Ia jucaţi-o p'asta!"
 
Răspuns:
1. Având în vedere că limita maximă de viteză pe un drum naţional este 100 km/h, ceea ce va înregistra aparatul radar va fi o amendă foarte mare plus 90 de zile suspendare a permisului de conducere.
 
2. Dacă vântul are o viteză de 120 km/h, vă sfătuim să staţi acasă...nu de alta, dar deja vorbim despre uragan şi riscaţi să vă treziţi pe maşină cu copaci, elemente de construcţii sau chiar boscheţii de care spuneaţi!
 
3. Până să o "jucăm p'asta!", vă recomandăm să circulaţi cu viteza legală...ca să nu vă jucaţi cu viaţa dumneavoastră şi a celorlalţi participanţi la trafic!
 
O zi frumoasă şi cu zâmbet să aveţi!
 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta