Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesaj pentru Mirel Rădoi! Fotbalistul cu 14 meciuri sub tricolor nu ia în calcul venirea la naţionala României! "Nu mă gândesc momentan"

Mesaj pentru Mirel Rădoi! Fotbalistul cu 14 meciuri sub tricolor nu ia în calcul venirea la naţionala României! "Nu mă gândesc momentan"

Echipa națională

Comentarii

Fundaşul central al Astrei, Valerică Găman (31 de ani), nu ia în calcul, momentan, o revenire la naţionala României. Apărătorul a recunoscut că încă nu e pregătit pentru a veni sub tricolor.

Valerică Găman s-a despărţit de Al Shabab la începutul acestui an şi a rămas fără echipă până în august, atunci când a semnat cu Astra. Fundaşul central a avut curajul să recunoscă lipsa de meciuri şi a declarat că încă nu se consideră pregătit pentru a veni la naţională:

"Nu mă gândesc momentan. Sunt abia la al doilea meci jucat în Liga 1. Mai am mult de recuperat", a declarat Valerică Găman.  

Valerică Găman a jucat în 14 meciuri pentru naţionala României şi a marcat un gol. Fundaşul Astrei a debutat în 2011 pentru prima reprezentativă, sub comanda lui Victor Piţurcă. 

La nivelul fundaşilor centrali, Mirel Rădoi a avut probleme la ultima acţiune a naţionalei, din octombrie. Vlad Chiricheş şi Ionuţ Nedelcearu au fost indisponibili, iar în centrul apărării au jucat Andrei Burcă şi Mihai Bălaşa. 

Pentru partidele din noiembrie, cu Belarus, Novergia şi Irlanda de Nord, Mirel Rădoi i-a convocat, pe postul de fundaş central, pe Bogdan Ţîru, Ionuţ Nedelcearu, Dragoş Grigore, Alin Toşcan, Vlad Chiricheş şi Adrian Rus. 

Pentru moment, selecţionerul a anunţat doar lista preliminară a stranierilor convocaţi în naţionala României.

Afla mai multe despre: valerica gamannationalamirel radoi 

viewscnt
Articole similare