Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesaj războinic al unui nou venit la Dinamo înaintea derby-ului: ”Nu există favorite, sunt şanse egale”. Dezvăluiri despre forma fizică a lui Torje

Mesaj războinic al unui nou venit la Dinamo înaintea derby-ului: ”Nu există favorite, sunt şanse egale”. Dezvăluiri despre forma fizică a lui Torje

Dinamo București

Comentarii

Mirko Ivanovski a vorbit despre derby-ul cu FCSB, în care ar putea debuta pentru Dinamo, la scurt timp după ce a venit în Ştefan cel Mare.

FCSB şi Dinamo se vor duela duminică seara, pentru prima oară în actualul sezon. După începuturi slabe de stagiune pentru ambele formaţii, mai mult decât mândrie şi orgoliu se află la mijlocul duelului dintre cele două.

Simplul fapt este că ambele echipe au nevoie de puncte ca de aer, Dinamo în lupta cu retrogradarea, iar FCSB-ul în lupta pentru titlu. Cu opt transferuri noi făcute de ”câini” şi un nou antrenor pentru ”roş-albaştri”, amândouă formaţiile încearcă să remedieze problemele întâmpinate în primele etape.

Printre acele opt mutări făcute de Dinamo se numără şi Mirko Ivanovski. Vorbind despre derby, macedoneanul a dezvăluit că nu vede vreo favorită, mai ales într-un astfel de derby. Deşi mai are de lucrat la forma fiziciă, atacantul se simte pregătit pentru meciul împotriva marii rivale şi a vorbit şi despre noul coleg, Gabi Torje.

Mesaj războinic al unui nou venit la Dinamo înaintea derby-ului

Ştiu ce înseamnă FCSB – Dinamo. Am jucat în Croaţia la Hajduk Split. Nu e nimic mai spectaculos decât să joci un astfel de meci. Derby-ul e derby şi orice e posibil. Nu există favorite şi sunt şanse egale.

O să avem spectatori mulţi şi atmosfera o să fie faină. Sunt bine fizic, chiar sunt bine. Mă resimt un pic după ultimele două-trei zile că au fost antrenamente tari, dar nu am probleme. Am nevoie de meciuri normal, trebuie să intru în formă.

Noi cei veniţi acum avem nevoie de trei-patru meciuri la rând să intrăm în ritm şi vedem. Am semnat până în vară, nu am opţiune de prelungire, vom vedea. Eu zic că sunt pregătit să joc cu Steaua (n.r. FCSB) şi sper să marchez împotriva lor, pentru că nu am reuşit nici la Astra Giurgiu, nici la CFR Cluj.

Gabi Torje e şi el foarte bine fizic şi trage foarte tare. Dar una e să te antrenezi singur, alta e cu echipa şi alta e să joci meciuri în fiecare săptămână. Sunt foarte încântat de Dario Bonetti. Îmi place cum lucrează şi e un om de caracter”, a declarat Mirko Ivanosvki, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: dinamo bucureştifcsb dinamoliga 1mirko ivanovski 

viewscnt
Articole similare