Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesaje de condoleanţe ale cluburilor din fotbalul românesc după decesul lui Martin Tudor

Mesaje de condoleanţe ale cluburilor din fotbalul românesc după decesul lui Martin Tudor

Fotbal intern

Comentarii

Mai multe cluburi din fotbalul românesc au transmis mesaje de condoleanţe pe reţelele de socializare, după ce Martin Tudor a decedat, luni, la vârsta de 43 de ani, din cauza unui infarct.

"Odihneşte-te în pace, Martin Tudor! FC Voluntari regretă dispariţia, la vârsta de 43 de ani, a lui Martin Tudor, fost antrenor cu portarii la echipă noastră!", au scris ilfovenii pe Facebook.

"Clubul CFR 1907 Cluj îşi exprima regretul şi profunda tristeţe pentru trecerea în nefiinţă a fostului portar al echipei noastre, Martin Tudor. În vârstă de doar 43 de ani, fostul fotbalist s-a stins din viaţă în urma unui infarct miocardic. Martin Tudor a evoluat la CFR Cluj între 2005 şi 2007 şi a bifat 23 de partide în tricoul echipei noastre. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanţe familiei îndurerate!", a notat CFR Cluj.

"O veste teribilă a lovit întreaga suflare fotbalistică din România. Fostul portart Martin Tudor a decedat azi, la doar 43 de ani. Născut pe 10 iunie 1976 la Avrig, Martin Tudor a evoluat de-a lungul carierei pentru Jiul Petroşani, Olimpia Satu Mare, Steaua Bucureşti, CFR Cluj şi Universitatea Cluj. Martin Tudor a adunat 184 de meciuri în prima ligă şi două titluri de campion, ambele cucerite cu Steaua Bucureşti în 2001 şi 2005. Pentru clubul din Ghencea, Martin Tudor a evoluat în perioada 1999-2005. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", a scris CSA Steaua.

"Dumnezeu să te odihnească, Martin Tudor! FCSB îşi exprimă regretul la auzul veştilor şocante legate de dispariţia fostului portar Martin Tudor, la vârsta de 43 de ani. Acesta a îmbrăcat tricoul Stelei timp de şase sezoane, în care a câştigat două titluri de campion al României şi o Supercupă a României. Clubul nostru transmite condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l aibă în paza Sa!", a scris şi FCSB.

"Federaţia Română de Fotbal regretă dispariţia, la vârsta de 43 de ani, a lui Martin Tudor, fost antrenor cu portarii la echipa naţională a României. Martin Tudor a jucat de-a lungul carierei la Jiul Petroşani (1996/1997), Olimpia Satu Mare (1997-1999), Steaua Bucureşti (1999-2005), CFR Cluj (2005-2007) şi Universitatea Cluj (2007/2008). A adunat 184 de meciuri în prima ligă şi două titluri de campion, ambele cucerite cu Steaua Bucureşti, în 2001 şi 2005. Martin Tudor a încetat din viaţă luni, 30 martie. Sincere condoleanţe familiei şi celor apropiaţi!", a arătat FRF, pe site-ul oficial.

"Fostul portar al Universităţii Cluj în sezonul 2007-2008, Martin Tudor, s-a stins din viaţă la vârsta de 43 de ani. Dorim să le transmitem condoleanţe familiei şi celor apropiaţi!", au scris cei de la U Cluj.

Fostul portar al FC Steaua Martin Tudor a decedat, luni, la vârsta de 43 de ani.

Născut la Avrig, Tudor a evoluat la Jiul Petroşani, Olimpia Satu Mare, Steaua Bucureşti, CFR Cluj şi Univeristatea Cluj.

A adunat 184 de meciuri în prima ligă şi două titluri de campion, ambele cucerite cu Steaua Bucureşti, în 2001 şi în 2005.

După retragerea din activitate, Martin Tudor a îmbrăţişat cariera de antrenor de portari, lucrând la Steaua, Universitatea Craiova, Al Ittihad, Daco-Getica şi Sportul Snagov, dar şi la prima reprezentativă, când selecţioner era Victor Piţurcă.

Afla mai multe despre: martin tudor 

viewscnt
Articole similare