Experiențe împreună.
You are here:

Mesaje sociale pe echipamente. Schimbarea de care vor să aibă parte jucătorii din NBA

Mesaje sociale pe echipamente. Schimbarea de care vor să aibă parte jucătorii din NBA

NBA

Comentarii

Chris Paul, component al echipei Oklahoma City Thunder şi preşedintele asociaţiei baschetbaliştilor din NBA, a declarat pentru ESPN că sindicatul sportivilor şi liga colaborează pentru a le permite jucătorilor să poarte echipamente cu mesaje sociale sau caritabile pe spate în locul numelor lor, la reluarea sezonului.

Mesajele personalizate sunt doar o parte a mesajelor pe care sportivii intenţionează să le prezinte până la finalul sezonului. Astfel, pe spatele tricourilor baschetbaliştilor s-ar putea afla, în locul numelor, mesaje ca „Black Lives Matter” şi „I Can’t Breathe”.

„Încercăm să atragem în continuare atebnţia asupra problemelor de inechitate socială. Oamenii spun că problema dreptăţii sociale va fi uitată de toţi la Orlando. Cu aceste tricouri, nu se va uita”, a afirmat Chris Paul.

El a precizat că a discutat cu mai mulţi sportivi, inclusiv cu unii care nu sunt de culoare, şi că susţin cu toţii ideea echipamentelor cu mesaje. Dacă ideea va fi adoptată, jucătorii nu vor fi obligaţi să poarte tricouri cu mesaje sociale.

Sezonul de NBA se va relua în data de 30 iulie, în Orlando, Florida.

viewscnt
Articole similare
Cine e singura sportiva din Romania calificata in trei probe la Jocurile Olimpice. Candideaza si...