Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul care i-a pus în alertă pe fanii lui Juventus! ”Ziua deciziei!” Ce au scris jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport despre Cristiano Ronaldo

Mesajul care i-a pus în alertă pe fanii lui Juventus! ”Ziua deciziei!” Ce au scris jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport despre Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Recent, au apărut zvonuri că portughezul Ronaldo ar dori să plece de la Juventus, iar acum starul italienilor a postat un mesaj pe reţelele de socializare.

CR7 a postat mai multe poze pe reţelele de socializare după Campionatul European, dar acum, cei peste 300 de milioane de urmăritori ai săi de pe Instagram încearcă să înţeleagă ultimul mesaj al portughezului. Cristiano Ronaldo s-a pozat alături de unul dintre bolizii săi de lux, iar fotografiei i-a adăugat descrierea ”Ziua deciziei”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Mai mult decât atât, agentul său are programată o întâlnire cu şefii lui Juventus chiar dacă este duminică. 

Ronaldo, la PSG?

Potrivit Gazzetta dello Sport, în ultimul timp, au apărut zvonuri despre un potenţial schimb între Juventus şi PSG. Mauro Icardi ar dori să se întoarcă în Seria A, dacă vârful argentinian nu mai intră în planurile lui Mauricio Pochettino. 

Jose Morinho ar fi interesat să îl aducă la Roma, dar soţia lui şi impresara acestuia, Wanda Nara, ar fi început deja negocierile cu echipa din Torino. Ronaldo a fost din nou în lumina reflectoarelor la EURO, după ce a fost desemnat cel mai bun marcator al competiţiei cu 5 goluri în 4 meciuri. La Juventus, el deja a scris istorie, după ce a marcat 103 goluri în 133 de partide. 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo -juventus-serie a 

viewscnt
Articole similare