Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul categoric al unui star de la Real Madrid: ”Niciodată alături de Messi”

Mesajul categoric al unui star de la Real Madrid: ”Niciodată alături de Messi”

Real Madrid

Comentarii

France Football a publicat un interviu exclusiv cu Luka Modric, fotbalistul care pare să aibă cele mai mari şanse la câştigarea Balonului de Aur. Starul croat de la Real Madrid a făcut câteva declaraţii foarte interesante.

La 33 de ani, Modric este aproape de îndeplinirea visului său din copilărie. În cursa pentru câştigarea Balonului de Aur, croatul a devenit principalul favorit. Ce crede Luka despre acest subiect, cum vede relaţia cu fostul său coechipier Cristiano Ronaldo şi ce spune despre Messi, aflăm în cele ce urmează

Cu ce jucător ţi-ar fi plăcut să joci şi nu ai avut ocazia: ”În primul rând cu Zvonimir Boban. A fost idolul copilăriei mele. Apoi, cu Zidane, pe care am avut şansa să-l am ca antrenor şi alături de care am trăit momente extraordinare. Uneori însă, intra la joc alături de noi şi era absolut impresionant. O eleganţă aparte. Mi-ar fi plăcut să-i fiu coechipier. Al treilea cred că este Ronaldo Nazario”

Messi, nu se numără printre ei: ”Messi ... doar împotriva lui, nu cu el. Evident, Leo este unul dintre cei mai buni din istorie, dar nu voi juca niciodată cu el şi nici nu-mi doresc”

Relaţia cu Ronaldo: ”Excelentă. Am petrecut şase ani senzaţionali la Madrid, o perioadă în care am devenit prieteni. Ne respectăm reciproc. Acum el a plecat, dar păstrăm legătura, încă ne trimitem mesaje. Chiar dacă lumea susţine contrariul, trebuie să vă mărturisesc sincer că avem o relaţie foarte bună”

Vezi aici ce a declarat Luka Modric despre şansele la Balonul de Aur şi cine crede croatul că merită acest trofeu. 

Afla mai multe despre: luka modricreal madridcristiano ronaldolionel messi 

viewscnt
Articole similare