Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul clar al lui Ciprian Marica despre viitorul Farului: ”Staţi liniştiţi! Echipa nu va dispărea!”

Mesajul clar al lui Ciprian Marica despre viitorul Farului: ”Staţi liniştiţi! Echipa nu va dispărea!”

Liga 2

Comentarii

Ciprian Marica a lăsat să se înţeleagă destul de clar că problemele de la Farul Constanţa se vor rezolva. ”Farul nu o să dispară” este anunţul fostului mare internaţional român.

Singurul om care a asigurat finanţarea clubului Farul Constanţa, Ciprian Marica a dat asigurări că echipa nu va dispărea în ciuda problemelor serioase pe care le întâmpină: ”Mă bucur că există atât interes din partea oamenilor din Constanţa pentru acest club. Nu trebuie să fiţi îngrijoraţi: Farul nu va dispărea!” anunţă Marica. ”Primăria şi Consiliul Judeţean au promis că vom organiza o conferinţă de presă împreună pentru ca oamenii să aibă linişte şi o siguranţă că autorităţile locale se vor implica şi mai departe. Există ambiţii mari, toată lumea vorbeşte de promovare. Dar totul depinde de ceea ce decide primarul şi preşedintele Consiliului Judeţean. Eu am prezentat strategia, acum aştept din partea lor să vedem ce urmează” a mai spus fostul mare atacant al echipei naţionale.

La finalul stagiunii, o mare parte dintre jucători au fost anunţaţi că pot pleca la alte echipe, iar Petre Grigoraş (antrenorul echipei) a declarat că va pleca şi el: ”Mie nu-mi rămâne să cred în al 12-lea ceas că, aşa cum am promis, autorităţile locale se vor implica. Ar fi păcat ca un oraş atât de mare să nu aibă o echipă în primul eşalon”.

Marica a anunţat că el va fi cel care va plăti toate datoriile actuale ale clubului: ”Nu aceasta este problema. Acele datorii vor fi achitate de mine, atâta timp cât autorităţile locale şi judeţene se vor implica” a confirmat fostul vârf de la VfB Stuttgart. 

Afla mai multe despre: ciprian maricafarul constanţa 

viewscnt
Articole similare