Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul clar al lui Sorin Cârţu înaintea meciului decisiv din Conference League: ”Este cea mai mare performanţă pe care ar putea să o facă în această perioadă!”

Mesajul clar al lui Sorin Cârţu înaintea meciului decisiv din Conference League: ”Este cea mai mare performanţă pe care ar putea să o facă în această perioadă!”
Comentarii

Sorin Cârţu a vorbit înainte de prima manşă a play-off-ului din Europa League.

Universitatea Craiova a reuşit să îşi asigure calificarea în play-off-ul Conference League, după ce a învins-o cu 3-0 (3-1 la general) pe Zorya Lugansk în returul rundei a treia din calificări.

Echipa lui Mirel va juca contra celor de la Hapoel Beer Sheva. Sorin Cârţu, oficialul echipei, a vorbit despre meciul pe care urmează să îl joace echipa lui. El susţine că Mirel Rădoi se află în cel mai important moment al Craiovei de la promovarea din Liga 2, din 2013. 

”Este cea mai mare performanţă pe care ar putea să o facă în această perioadă!”

”Este cel mai important moment al Universităţii Craiova şi nu doar din sezonul acesta, ci din tot istoricul echipei din 2013 încoace. Totul se realizează cu ajutorul conducerii tehnice şi jucătorilor, care trebuie să conştientizeze fiecare secundă din această dublă. Putem să face nişte lucruri deosebite, dacă se realizează această responsabilizare.

Consider că şansele sunt 50-50, având în vedere că forţele sunt apropiate. Ei joacă într-un fel o şansă la gloria sportivă şi financiară, toate sunt în avantajul lor.

Ştiu că tot sacrificiul din aceste două partide va fi răsplătit, dar nu doar asta trebuie să îi ghideze. Este cea mai mare performanţă pe care ar putea să o facă în această perioadă. Suntem aproape şi trebuie să vedem că se dă absolut totul pentru a rezolva acest lucru”, a transmis Sorin Cârţu, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: conference league-craiova-sorin cârţu 

viewscnt
Articole similare