Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul controversat postat de Marius Marin după eliminarea României de la JO 2020: ”Mulţumim celor 15% din români care ne-au susţinut”

Mesajul controversat postat de Marius Marin după eliminarea României de la JO 2020: ”Mulţumim celor 15% din români care ne-au susţinut”galerie foto

Jocurile olimpice

Comentarii

Marius Marin a avut un mesaj controversat după ce naţionala olimpică a României a ratat calificarea dintr-o grupă din care au mai făcut parte Coreea de Sud, Noua Zeelandă şi Honduras.

Naţionala U23 a României a avut o grupă foarte accesibilă la Jocurile Olimpice şi calificarea părea o formalitate. Însă, cum Mirel Rădoi n-a avut la dispoziţie foarte mulţi jucători obişnuiţi cu echipa naţională, ”tricolorii” au dezamăgit.

România U23 a terminat pe locul 3 într-o grupă cu Noua Zeelandă, Coreea de Sud şi Honduras şi a ratat astfel calificara în sferturile turneului de fotbal de la Jocurile Olimpice. În ciuda acestui rezultat slab, Marius Marin şi Andrei Ciobanu au postat mesaje controversate după ce România a fost eliminată de la Jocurile Olimpice.

Marius Marin, mesaj controversat după ce România a fost eliminată de la Jocurile Olimpice

În ciuda aşteptărilor, naţionala României a avut un parcurs dezastruos la Jocurile Olimpice. ”Tricolorii” au marcat un singur gol, în victoria cu 1-0 cu Honduras, care de fapt a fost autogol. În al doilea meci, România a pierdut cu 4-0 şi cu Noua Zeelandă, în ultima partidă, am făcut doar 0-0.

Căpital la Jocurile Olimpice, Marius Marin (22 de ani) a postat însă un mesaj controversat după ce naţionala României a fost eliminată. Mijlocaşul celor de la Pisa le-a mulţumit pentru susţinere doar celor ”15% din români care au fost alături de noi”. Marin a lăsat astfel de înţeles că cei mai mulţi români n-au fost susţinători ai României la Jocurile Olimpice.

”30 de zile închişi , doar antrenamente şi o cameră de hotel, cu multe sacrificii şi speranţe am luptat pentru România!!! Mulţumim celor 15% din Români care au fost alături de noi până la ultimul fluier!!! Felicitări băieţi, sunt mândru de voi şi am avut onoarea să vă reprezint ca şi căpitan”, a fost mesajul postat de Marius Marin pe contul său de Instagram.

Andrei Ciobanu a postat şi el un mesaj în aceeşi notă: ”Pup toţi haterii!”

De partea cealaltă, Tudor Băluţă a avut un mesaj foarte decent. Mijlocaşul în vârstă de 22 de ani le-a mulţumit tutuor celor care au susţinut echipa naţională a României:

”Un vis devenit realitate. Asta am simţit reprezentând ţara la cea mai mare competiţie sportivă din lume. A fost o experienţă minunată, unică, pe care mă bucur că am trăit-o alături de acest grup.

Sunt extrem de mândru că am jucat pentru România la Jocurile Olimpice şi sunt şi mai mândru de tot efortul depus de întreaga echipă. Le mulţumesc tuturor colegilor, staff-ului şi celor ce ne-au susţinut şi ne susţin necondiţionat. Continuăm să luptăm împreună! Hai România”, a fost mesajul postat de Tudor Băluţă.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: marius marin 

viewscnt
Articole similare