Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul cu care Subotici vrea să-i cucerească pe dinamovişti: "Suntem la Dinamo şi trebuie să ne batem an de an la titlu!"

Mesajul cu care Subotici vrea să-i cucerească pe dinamovişti: "Suntem la Dinamo şi trebuie să ne batem an de an la titlu!"

Dinamo București

Comentarii

Danijel Subotici a fost prezentat oficial la Dinamo! Şi-a ales tricoul cu numărul 31, ziua lui de naştere, şi a făcut primele declaraţii ca jucător al "câinilor".

Adus de Anamaria Prodan la formaţia din Ştefan cel Mare, Subotici, nu va putea juca în această seară contra Astrei, nefiind încă sută la sută apt de joc. 
 
"Am ales să vin la Dinamo pentru că este unul din cluburile cele mai mari din România. Pe lângă Steaua, Dinamo e cel mai mare club din România. Când am auzit că cei de la Dinamo sunt interesaţi de mine am spus imediat să-mi trimită biletul, că sunt pregătit şi vreau să vin aici, să joc şi să arăt ce pot. 
 
Ultimul an a fost foarte greu pentru mine şi îi mulţumesc clubului Dinamo că are încredere în mine şi mi-a oferit posibilitatea să arăt ce pot şi ce fel de jucător sunt de fapt. Anul trecut nu a fost aşa cum mi-am imaginat. În Coreea am avut probleme cu antrenorul, cu filozofia lui. După şase luni ne-am dat mâna şi am schimbat echipa", a spus Subotici.
 
Acesta a vorbit şi despre fotbalul de la noi: "Fotbalul din România a avut nişte probleme, dar în ultimii doi-trei ani am început să îl urmăresc din nou şi trebuie să zic că abia aştept să joc. Cred că eu sunt atacantul de care are Dinamo nevoie. Cea mai frumoasă amintire în România? Momentul în care am semnat pentru Dinamo! 
 
Am venit aici să mă bat pentru titlu, nu am venit să intrăm în primele şase. Eu zic că Dinamo e un club care trebuie să se bată în fiecare an pentru titlu. Fotbalul în România nu e slab deloc, e foarte tehnic. Când mă uit la fotbalul din România mi se pare că mă uit ca în Spania. Îmi place jocul ăsta. 
 
Sunt pregătit să intru titular, am venit aici să joc. 31 este numărul meu norocos, e şi ziua mea de naştere, 31 ianuarie, şi am început să joc cu numărul acesta şi nu l-am mai schimbat deloc. Pentru mine e important că Mister a fost şi el atacant. Şi directorul nostru, Dănciulescu, a fost atacant şi nu am cum să nu învăţ pe lângă ei, nu am cum să nu joc bine", a mai spus jucătorul dinamovist.

Afla mai multe despre: suboticidinamoprezentaremesajtricoustefan cel mare 

viewscnt
Articole similare