Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul cu care Tade vrea să-i cucerească pe fanii lui Dinamo! Poza postată imediat după ce şi-a pus semnătura pe contract

Mesajul cu care Tade vrea să-i cucerească pe fanii lui Dinamo! Poza postată imediat după ce şi-a pus semnătura pe contractgalerie foto

Dinamo București

Comentarii

Ultima oară în Israel, la Maccabi Petah Tikva, Gregory Tade şi-a început cariera de jucător profesionist la Forfar Athletic şi a mai evoluat în Scoţia pentru Stranraer, Clyde, Raith Rovers, Inverness şi St. Johnstone. Iar ieri a semnat cu gruparea din Ştefan cel Mare.

La scurt timp, Tade a postat pe Instagram mai multe imagini cu un desen făcut de fiica atacantului, o imagine cu echipa lui Dinamo, iar mesajul scris este în limba română: "Haide Dinamo".
 
Fotbalistul francez, fost jucător la CFR Cluj şi FCSB, a semnat un contract valabil pe un an şi jumătate, urmând să încaseze un salariu lunar de 4.000 de euro pe lună. În sezonul 2014-2015, a ieşit golgeterul Ligii 1 în tricoul lui CFR Cluj, cu 18 goluri.
 
În România a jucat la CFR Cluj (2013-2015) şi FCSB (2015-2016), a fost transferat în urmă cu doi ani la Qatar Sports Club (Qatar) şi, în sezonul trecut, a evoluat pentru Maccabi Petah Tikva, 25 meciuri / 4 goluri în prima ligă a campionatului din Israel.
 

Afla mai multe despre: tadedinamomesajoficial 

viewscnt
Articole similare